Відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри фінансів Скрипник Г.О.

10 листопада 2018, 0:00
5 листопада 2018 р. відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри фінансів Скрипник Галини Олексіївни з дисципліни «Інвестування» для студентів 4 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» на тему «Інвестиційний проект».
 
 Згідно плану лекційного заняття було розглянуто форми, класифікацію, зміст та методи оцінки інвестиційних проектів. Галина Олексіївна відмітила важливість вивчення даної тематики, оскільки залучення інвестиційних коштів значною мірою залежить від правильності складання інвестиційного проекту.
Жваву дискусію у студентів викликало питання щодо ефективності вкладання грошових коштів в аграрний сектор економіки, проблеми, які виникають в ході  реалізації інвестиційних проектів, а також захист прав інвесторів. 
Лекція супроводжувалась цікавим і змістовним презентаційним матеріалом, містила графічну та аналітичну інформацію щодо ефективності вкладання грошових коштів з конкретними прикладами та задачами.
На лекції були присутні: завідувач кафедри фінансів д.е.н., професор Давиденко Н.М., к.е.н., доцент Данилевська – Жугунісова О.Є., к.е.н., доцент Олійник Л.А., к.е.н., доцент Негода Ю.В., к.е.н., асистент Тітенко З.М.
 
Викладачі і студенти високо оцінили рівень викладання Галини Олексіївни, відмітили актуальність даної теми в сучасних умовах розвитку економіки, систематичність та логічну послідовність викладення матеріалу та зазначили, що лекція була прочитана на високому професійному та науковому рівні.
Асистент кафедри фінансів

Тітенко Зоя 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook