Студент факультету аграрного менеджменту - Олександр Шахов – спортсмен світового рівня

11 жовтня 2018 року

На факультеті аграрного менеджменту на 3 курсі здобуває фах менеджера Олександр Шахов - студент, що зумів поєднати навчання та успішну кар’єру спортсмена світового рівня.

24 – 28 вересня на Чемпіонаті України, що відбувся в Миколаєві, Олександр в черговий раз здобув перемогу, посівши заслужено перші місця зі стрибків на батуті (стрибки на акробатичній доріжці). Успішний спортсмен та сумлінний студент поділився з нами секретом вдалої спортивної кар’єри та планами на майбутнє.
1. Як вдається поєднувати навчання в університету та тренування?
Поєднувати навчання та щільний графік тренувань дійсно не просто. Однак в цьому питанні, дуже допомагає підтримка адміністрації факультету. У зв’язку з частими спортивними зборами, навчатися часом доводиться за індивідуальним графіком.
2. Де Ви навчались до вступу в НУБіП України?
До вступу на факультет аграрного менеджменту, я навчався у відокремленому підрозділі національного університету біоресурсів і природокористування України Ірпінському економічному коледжі.
3. Відколи Ви зацікавились даним видом спортом?
Спорт в мене в крові, вже з першого класу я почав активно тренуватись саме в сфері стрибків на акробатичній доріжці і планую це робити й надалі.
4. Це Ваші перші змагання великого масштабу?
Звісно, ні. Так як я в цьому спорті вже досить давно, то вже встиг побувати на Кубку Світу в Азербайджані, Болгарії, Іспанії та вже двічі в Португалії. І планую продовжувати далі.
5. А який наступний етап Вашої спортивної кар’єри?
Зараз у мене активна, складна та напружена підготовка до Чемпіонату Світу в Японії, який відбудеться в листопаді 2019 року.
6. Ви й надалі плануєте  займатись спортом?
Спорт, для мене – це хобі. В майбутньому я хочу пов’язати своє життя з фахом, який здобуваю зараз в університеті, однак, безперечно спорт завжди залишиться в моєму житті.

Факультет аграрного менеджменту, щиро вітає Олександра з черговою перемогою!
 
Анна Збарська
Заступник декана

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook