На факультеті інформаційних технологій розпочато он-лайн навчання студентів міжкафедральних навчальних лабораторій

11 вересня 2018 року
Минулого навчального року на факультеті були відпрацьовані технології дистанційного навчання студентів спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», які навчалися на базі Рівненського коледжу. У цьому навчальному році виявили бажання так навчатися і студенти, які завершили навчання за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія» у Бережанському коледжі.
Технології проведення навчальних занять також зазнали змін. Навчальні заняття проводяться одночасно для студентів заочної форми навчання на базі університету та відокремлених підрозділах. Викладач одночасно працює з двома групами студентів.
Для цього було обладнано навчальну аудиторію, технічне та програмне забезпечення якої дає можливість вести он-лайн трансляцію, забезпечувати спілкування зі студентами віддаленої аудиторії, демонструвати слайди презентації, реальну роботу програмних продуктів з проектування та розробки комп’ютерних систем.
 
 
 
Процес дистанційного навчання технічно та методично забезпечує кафедра інформаційних і дистанційних технологій та центр дистанційних технологій навчання (зокрема доцент Мокрієв М.В. та асистент Якобчук О.В.). Навчальні дисципліни, які викладаються в он-лайн режимі супроводжуються електронними навчальними курсами на навчальному порталі університету. Кожний студент отримує доступ до курсу і працює з його матеріалами у дистанційному режимі до початку сесії. Студенти ІТ-спеціальностей, які мають достатній рівень самоосвітньої компетентності, добре справляються з поставленими завданнями і демонструють відповідний рівень успішності.
 
Глазунова Олена, декан факультету інформаційних технологій
Мокрієв Максим, керівник центру дистанційних технологій навчання

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook