У ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти НУБіП України!

31 серпня 2018, 21:01

31 серпня 2018 року в актовій залі навчального корпусу № 1 зібралося близько 140 студентів, які вступили на перший курс ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.

Директор інституту проф. Петро Лакида привітав студентів з нагоди Дня знань, передав вітання й найкращі побажання студентам від ректора університету, запевнив їх та їхніх батьків у тому, що вони вірно обрали свій фах, і побажав жаги до навчання, бути гідними продовжити славні традиції нашого університету та справжніми патріотами України.

Гостями на святі були почесний директор інституту Валерій Самоплавський, генеральний директор КО «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова, директор Дарницького лісопаркового господарства Михайло Явний, представники ради роботодавців, меценати інституту – генеральний директор компанії «АККО інтернешнл» Ігор Мельник і власник садового центру «Єва» Роман Золотаревський.

Почесний директор ННІ Валерій Самоплавський звернувся до першокурсників із закликом стати гарними студентами, справжніми фахівцями, сміливими людьми, здатними зайняти достойне місце в суспільстві та змінити галузь.

Він відзначив, що студенти зробили вірний крок, вступивши до лав студентів нашого університету, який був і залишається провідним у навчанні фахівців лісової галузі. Наталія Бєлоусова закликала першокурсників не гаяти жодної миті, стати справжніми фахівцями свої галузі, щоб у майбутньому достойно себе «продати» на ринку праці, і запросила студентів спеціальності «Садово-паркове господарство» для проходження практик на підприємствах КО «Київзеленбуд».

Ігор Мельник, як представник ради роботодавців, запевнив майбутніх фахівців деревообробних та меблевих технологій у своїй підтримці, допомозі у професійному навчанні.

Роман Золотаревський закликав першокурсників активно навчатися впродовж всього життя, бо за студентські роки неможливо повністю опанувати всі «науки», які в ННІ лісового і садово-паркового господарства надзвичайно складні!

Михайло Явний побажав першокурсникам натхнення й успішного навчання.

Заступник голови студентської організації інституту Олексій Сегеда побажав сьогоднішнім студентам не бути пасивними, а долучатися до всіх видів громадського життя, спортивної і культурно-масової роботи в університеті.


Радник директора ННІ проф. Олексій Пилипенко, як справжній «лісовий філософ», заповідав першокурсникам любити ліс, одне одного, науку і бути єдиним студентським «лісовим братством».

Далі директор ННІ представив першокурсникам своїх заступників, диспетчерів денної форми інституту, завідувачів кафедр, а також старост і наставників студентських груп, якими стали викладачі кафедри таксації лісу та лісового менеджменту Алла Оборська, Олександр Леснік, Любов Матушевич, Ольга Морозюк, ландшафтної архітектури та фітодизайну – Анжела Дзиба, Ірина Сидоренко, технологій та дизайну виробів з деревини – Андрій Спірочкін.

З вітальним словом до першокурсників звернувся також викладач кафедри військової підготовки НУБіП України полковник Андрій Андрієвський, який запросив студентів навчатися на військовій кафедрі університету і відзначив надзвичайно високі досягнення студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства, котрі нині проходять курс офіцерської підготовки.

 

Після цього студенти-першокурсники урочисто зачитали й підписали присягу студента НУБіП України, офіційно долучившись до студентства університету!

Великою честю для першокурсників-лісівників було одержати студентські квитки та залікові книжки з рук почесного директора, легенди лісового господарства України, незмінного впродовж багатьох років очільника галузі у минулому Валерія Самоплавського. Далі Наталія Бєлоусова вручила омріяні студентські квитки й залікові книжки майбутнім фахівцям садово-паркового господарства, а Ігор Мельник – студентам деревообробних та меблевих технологій.

Успішного навчання, шановні першокурсники!

Заступники директора ННІ лісового і садово-паркового господарства

Віктор Свинчук,

Андрій Спірочкін

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook