На теоретичному тренінгу члени відбіркових комісій приймальної комісії опанували особливості вступної капанії-2018

9 липня 2018 року

Відбіркові комісії, що створюються на час вступної кампанії для роботи з абітурієнтами бакалаврату, щороку оновлюються відсотків на дев’яносто. Тож і не дивно, що для них організовується своєрідний теоретичний «курс молодого бійця»: що, як, коли робити при прийомі документів і спілкуванні зі вступниками.

 
Такі збори вступної кампанії 2018 пройшли в університеті сьогодні. 
 
 
 
 
 
 
Саме ви - та сила, яка має забезпечити роботу університету на весь рік, звертаючись до членів відбіркових комісій, зазначив перший проректор Ігор Ібатуллін. Від того, як ви поставитеся до абітурієнта, залежатиме і його ставлення до університету. Якщо врахувати, що цьогоріч кількість абітурієнтів в Україні зменшилася удвічі, а бюджетних місць в українських вишах – 400 тисяч, то для окремих факультетів і ННІ це тест на конкурентоспроможність.
 
 
 
Ігор Ібатуллін нагадав про уроки минулорічної вступної кампанії, які слід обов’язково враховувати (хоча за її підсумками була подана лише одна апеляція, та й та з непорозуміння).
 
Відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук розповів про терміни прийняття документів, графік роботи, основні труднощі, які можуть виникнути, основні дії і процедури зарахування тощо. Головне: коли виникають найменші сумніви стосовно тієї чи іншої заяви чи ситуації – звертайтеся до керівництва приймальної комісії, зазначив він. Своєчасно виправлена помилка – такою вже не є. Віктор Шевчук також підкреслив необхідність найтактовнішого ставлення до абітурієнта.
 
 
 
 
 
Навантаження на приймальну комісію, як і завжди, буде великим. І керівництво університету подбало про належні умови для її роботи: встановлено нові кондиціонери, вирішено питання з харчуванням і питною водою, а технічна служба подбала про належну роботу комп’ютерних систем.
 
Валентин Обрамбальський
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook