ВІТАННЯ КОЛЕГАМ!

21 червня 2018 року

   20 червня 2018 р. в нашому університеті відбувся круглий стіл «Банківський сектор та агробізнес: виклики сьогодення» до 20-річчя від дня заснування кафедри банківської справи НУБіП України.

   Професор Рогач С.М. та доценти Томашевська О.А. й Мірзоєва Т.В. відвідали захід, у рамках якого виступили як науковці, так і практики. Розпочався круглий стіл привітанням Кваші С.М. − проректора з навчальної та виховної роботи й Діброви А.Д. − декана економічного факультету.

   Першим доповідачем була завідувач кафедри банківської справи Олійник-Данн О.О. з матеріалом на тему «Вплив розвитку фінансової системи на моделі фінансування підприємств аграрного сектору України». Потому своє бачення стану й розвитку фінансової системи України загалом і банківського сектору, зокрема, висвітлили представники науки, банківської та підприємницької сфери. Під час перерви всі учасники мали змогу поспілкуватися з доповідачами та уточнити інформацію.

   Загалом, круглий стіл був підготовлений на високому рівні й пройшов у форматі інформаційної насиченості, співпраці й доброзичливості.

Вітаємо колег із ювілеєм кафедри та бажаємо нових звершень і досягнень!!!

Рогач С.М.
Мірзоєва Т.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook