Креативна випускниця школи Іванна Гладищук із Житомирщини обирає «Технологію виробництва і переробки продукції тваринництва» в НУБіП

18 червня 2018, 23:25

  Інтереси та уподобання випускниці із села Рогачів Баранівського району Житомирської області Іванни Гладищук вражають своєю різноплановістю від малювання – до участі в різних спортивних змаганнях. Маємо великі надії, що невдовзі така креативна особистість стане студенткою факультету тваринництва та водних біоресурсів, адже дівчина планує опановувати «Технологію виробництва і переробки продукції тваринництва» в нашому університету.

 

     – Чому обрала саме цю спеціальність і НУБіП України?
     – Тому, що у ньому готують висококваліфікованих, високоосвічених фахівців, здатних до швидкого і успішного опанування новими знаннями, уміннями і технологіями європейського і світового рівня. Я багато читала інформації про виші і найбільше мені сподобався Національний університет біоресурсів і природокористування України. Навчаючись тут, зможу удосконалити професійні навички, а також пройти стажування за кордоном. А про спеціальність і факультет я дізналась від викладача, яка тут працює, Марини Олександрівни Хоменко. Крім того, вона розповіла мені й про підготовчі курси до ЗНО та запропонувала взяти участь всеукраїнській олімпіаді.

  – Чого очікуєш від навчання в університеті?
     – Планую максимально використовувати всі можливості, що надає НУБіП України, наприклад, поєднати навчання із стажуванням за кордоном.

  – Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?
     – Хочу працювати за спеціальністю.

  – Які маєш уподобання, крім навчання? Можливо досягнення в спорті, мистецтві?
     – Одне з моїх улюблених занять у вільний час – малювання, особливо малювати пейзажі. Також люблю займатися спортом, а саме легкою атлетикою.

Розмовляла асистент кафедри генетики, 
розведення та біотехнології тварин 
Марина Хоменко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook