Нові підходи до організації освітньої діяльності обговорили під час круглого столу у Боярському коледжі екології і природних ресурсів

10 травня 2018 року

     4 травня 2018 року на базі Боярського коледжу екології і природних ресурсів пройшов круглий стіл «Актуальні питання імплементації Закону України «Про освіту» в освітній процес відокремлених підрозділів НУБіП України.

     Участь у ньому взяли завідувачка сектору наукового та навчально-методичного забезпечення модернізації змісту підготовки молодших спеціалістів Інституту модернізації змісту освіти МОН України Л.О. Котоловець, начальник навчального відділу НУБіП О.В. Зазимко, фахівець відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Л.Т. Данилко, начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання О.В. Єресько, директор Боярського коледжу екології і природних ресурсів С.В. Кропивко, представники відокремлених підрозділів НУБіП.

     Учасники вирішували питання щодо нових підходів до організації освітньої діяльності в університеті та його відокремлених підрозділах, сучасних вимог до розроблення освітніх програм та навчальних планів. Не залишилася поза увагою і акредитація освітніх програм відповідно до вимог МОН: досвідом проходження ліцензування, акредитації та атестації поділилася директор Ніжинського агротехнічного коледжу О.В. Литовченко. Спинилися також на шляхах модернізації освітнього процесу відокремлених підрозділів НУБіП.

     По закінченні гості оглянули матеріально-технічну базу коледжу і відвідали музей.

Наталія Гапонюк,
завідувач навчально-методичного кабінету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook