Навчаємося інвестиційному бізнесу: студенти університету на CFA Institute Research Challengе

30 березня 2018 року

     Студентська команда НУБіП (керівники – старший викладача кафедри біржової діяльності і торгівлі Анна Слободяник та доцент Юрій Рубан) взяла участь у CFA Institute Research Challengе – платформі для проведення щорічного глобального конкурсу, що надає унікальну можливість професійного наставництва та інтенсивного навчання у галузі фінансової аналітики та професійної етики. Цей конкурс в Україні є найбільшим змаганням у регіоні EMEA та входить в ТОП-2 у світі.

     Цього року предметом дослідження молодих спеціалістів виступила Luxoft як глобальна компанія, діяльність якої зосереджена на інноваційних ІТ-напрямах бізнесу. Компанія – провідний постачальник послуг у сфері розробки програмного забезпечення та інноваційних ІТ-рішень з клієнтською базою по всьому світу, що складається головним чином з великих транснаціональних корпорацій. Володіючи глибокими знаннями саме у таких галузях як фінанси, економіка, телекомунікації, енергетика, автомобільна промисловість, авіація і туризм, компанія незмінно перевершує очікування клієнтів за рахунок виняткового поєднання технологій, професійної компетенції, новаторства і найвищих стандартів якості. Luxoft підтримує міцні партнерські відносини з такими компаніями, як Boeing, IBM, Deutsche Bank, UBS, Harman, Avaya, Alstom, Sabre, Ford, Hotwire і багатьма іншими.

     Наші студенти підготували докладний аналіз компанії, що публічно торгується, і його результати презентували журі – фахівцям у галузі інвестування. У своїй презентації вони обгрунтували розроблений інвестиційний проект щодо купівлі або продажу акцій компанії.

     Участь у цьому конкурсі дала студентам можливість здобути практичні знання у галузі фінансового аналізу, навчитися складати фінансові звіти на рівні стандартів глобальних корпорацій і набути навичок проведення презентації англійською мовою.

Надія Резнік,
завідувач кафедрою біржової діяльності і торгівлі


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook