НУБіП України став третім серед університетських мережних академій CISCO у Києві та увійшов у тридцятку найкращих серед України

1 лютого 2018 року
     Минулого тижня у Києві відбулось святкування 20-річчя Програми мережних академій CISCO в Україні. Цій події була присвячена міжнародна конференція, на якій були присутні представники більш ніж 300 мережних академій України, що представляють CISCO в своїх навчальних закладах. Під час форуму виступив регіональний менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності CISCO в країнах Європи, СНД та Ізраїлі Карстен Сімонс(Karsten Simons).
     Він відзначив інтенсивний розвиток мережних академій в Україні. За показниками темпів зростання Україна виходить в лідери серед колишніх країн СНД. Підкреслив що робота кожного інструктора академій важлива для кожного навчального закладу та всієї компанії в цілому. Звернув увагу, що навчальні курси CISCO для слухачів безкоштовні, лише на деяких для отримання сертифікату необхідно сплачувати за проведення іспиту. В ході конференції було багато виступів запрошених гостей та проведено низку майстер-класів з інтернет-речей, систем захисту інформації тощо. 
     Одним з пунктів програми конференції був телеміст учасників з Польщею (м. Краків), під час якого обговорювався проект «Інкубатор інженерів CISCO». Спікером телемосту виступила менеджер корпоративної соціальної відповідальності CISCO в Україні Олена Домотенко.
     Наприкінці форуму відбулось нагородження найкращих навчальних закладів, які внесли найбільший вклад в розвиток мережних академій у своєму навчальному закладі за результатами звітів CISCO. Завдяки роботі викладачів-інструкторів з кафедр інформаційних і дистанційних технологій Тетяни ВолошиноїТаісії Саяпіної та з кафедри комп’ютерних систем і мереж Андрія Блозви і Дмитра Касаткіна, створена лише 2 роки тому мережна академія CISCO в НУБіП України вийшла на третє місце серед університетів Києва, поступившись лише КНУ ім. Шевченка та КПІ. Також було особисто відзначено тридцять найкращих інструкторів серед всіх 300 академій України. За розвиток університетської академії та сумлінну волонтерську роботу у проведенні занять для військових-зв’язківців зони АТО був нагороджений доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж Андрій Блозва.
  
     Під час конференції відбулася дискусія з представниками інших академій та університетів для подальшої співпраці і розвитку інформаційних технологій, залученні роботодавців, проведенні профорієнтації в інших навчальних закладах І-ІІІ рівнів акредитації.
Олена Глазунова,

декан факультету інформаційних технологій 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook