З робочим візитом до Університету імені Альфреда Нобеля в м. Дніпро

11 грудня 2017 року
7 грудня в Університеті імені Альфреда Нобеля в м. Дніпро   закінчила свою роботу експертна комісія з акредитації підготовки бакалаврів за напрямом 6.030502 «Економічна кібернетика» відповідно до наказу МОН №1267-А від 20.11.2017. У складі комісії працювала доцент кафедри економічної кібернетики Клименко Наталія Анатоліївна під головуванням завідувача кафедри економічної кібернетики і маркетингу Черкаського державного технологічного університету професора Коломицевої Олени Віталіївни.
 
Робота почалася з екскурсії по Університету: варто відмітити прекрасне оснащення навчальних лабораторій, інформаційні стенди та фото, присвячені відомим вченим, фундаторам та гостям Університету. Приємні враження залишилися від спілкування з колективом кафедри економіки та моделювання бізнес-процесів, з професурою та науковцями, які опікуються підготовкою фахівців відповідного напряму.
Завідувач кафедри професор Паршина Олена Анатоліївна (яка  нещодавно відвідала НУБІП України  у рамках проведення круглого столу, присвяченого 50-річчю кафедри економічної кібернетики) та заступник завідувача кафедри Холод Олена Григорівна познайомили нас  з  міжнародною діяльністю та програмами кафедри, технічним оснащенням навчальних лабораторій та  методичним забезпеченням викладання відповідних фахових дисциплін, з кейс-технологіями навчання та програмами мобільності студентів.
Спілкування з студентами різних курсів та проведені комплексні контрольні роботи  підтвердили належний рівень підготовки, високу вмотивованість студентів до здобуття сучасних знань та професійних компетенцій.
Епіцентром роботи комісії стала зустріч з президентом Університету ім. Альфреда Нобеля, д.е.н., професором, Заслуженим діячем науки і техніки України  Холодом Борисом Івановичем. Дійсно,  фахівців такого рівня та досвіду можна слухати годинами…
У розмові з Борисом Івановичем були висвітлені не тільки питання стратегічних планів та проблем Університету, а й піднімалися нагальні проблеми вищої освіти України в цілому та шляхи подолання сучасних викликів глобалізації.
Час пролетів дуже швидко, висновки про можливість чергової акредитації були узгоджені та підписані у відповідності до чинного законодавства.
 
Екскурсія по туристичних цікавинках Дніпра посилила і так незабутні враження від перебування в Університеті.
Хочеться побажати такому прекрасному університету процвітання, здійснення самих амбіційних планів та залучення самих креативних абітурієнтів до себе на навчання. Маю переконання, що в результаті цього візиту ми пожвавимо наукову  співпрацю з дружньою кафедрою економіки та моделювання бізнес-процесів Університету імені Альфреда Нобеля та ще матимемо неодноразові зустрічі.
 
Наталія Клименко,
доцент кафедри економічної кібернетики
 
 

    

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook