Відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету

15 листопада 2017 року

15 листопада на агробіологічному факультеті відбулося чергове засідання вченої ради. Відповідно до порядку денного про підготовку до державної атестації випускників ОКР «Магістр» денної форми навчання та про підготовку до зимової екзаменаційної сесії студентів денної форми навчання проінформував заступник декана Володимир Завгородній.

 Доповідач ознайомив з інформацією щодо призначення голів екзаменаційних комісій: зі спеціальності «Садівництво і виноградарство» - професор кафедри овочівництва, академік НААН Володимир Хареба; зі спеціальності «Агрономія» - професор кафедри рослинництва, старший науковий співробітник Джамал Рахметов, та напрямом «Агрохімія і ґрунтознавство» - професор кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули, академік НААН Сергій Булигін.

Володимир Завгородній наголосив про «Положення про підготовку і захист магістерської роботи в НУБіП України» (затверджено 17.06.2016 р.), вимог якого мають дотримуватись студенти магістратури та наукові керівники. Вимогами допуску до захисту магістерських робіт є постерна презентація, видання тез, а також за 2 тижні до основного захисту на кафедрі повинні пройти попередні захисти магістерських робіт.  Магістри ІІ року навчання, які не представили свої постери, не можуть бути допущені до основного захисту.

 

         Володимир Завгородній також проінформував, що тривалість навчання осіннього семестру становить 15 тижнів і з 11 грудня починається залікова, а з 18 грудня - екзаменаційна сесія.

       В обговоренні взяли участь професори Григорій Демидась, Григорій Подпрятов, Оксана Тонха, які відзначили можливість захисту випускних робіт магістрів, що не пройшли апробацію наукових досліджень, якщо у них на це були поважні причини.

     Про проведення профорієнтаційної роботи на факультеті доповів доцент Олександр Цизь.

Про роботу госпрозрахункових ННВЛ агробіологічного факультету доповів заступник декана Микола Іванюк.

Також в ході засідання було розглянуто і рекомендовано до друку ряд монографій, навчальний посібник, та методичні рекомендації.

Ніна Бикіна, секретар вченої ради агробіологічного факультету

Віра Кутовенко, доцент  кафедри овочівництва і закритого грунту

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook