Команда ІТ–шників на студреспубліці стала однією з кращих!

2 жовтня 2017 року

     Чотири дні вирували події в «Аграрній республіці 2017» на території Дзвінкового.

     

     Різноманітні змагання, бізнес-проекти, інтелектуальні конкурси та багато інших заходів, але про все далі.
     Команда «Apple’s cake» факультету інформаційних технологій сформувалася в короткі терміни і все ж таки виявилася надзвичайно згуртованою. 

 

     Ядром команди стали студенти 4 курсу за спеціальністю «Економічна кібернетика», які своєю ініціативністю та завзяттям залучили до своєї компанії і студентів-кібернетиків 2 та 3 курсів. У такому складі вони активно готувались та змагались в різних конкурсах. І це принесло свої результати. Наші хлопці показали високі спортивні здобутки. Так, у змаганнях з баскетболу: Євгеній Клименко, Богдан Батечко та Святослав Прудкий були найкращими, і тільки команда юридичного факультету дійсно змусила їх нервувати, але 1 місце все ж таки залишилось за нами. А далі ще одне І місце, вибороли хлопці, у змаганнях з спортивної планки (Максим Чмут та Євгеній Клименко). Дівчата не залишились осторонь, найкращою з пенальті серед учасниць була і наша спортсменка Дарія Ніконєнко, яка виборола у змаганнях 2 місце. Ще одну перемогу (І місце) в інтелектуальному конкурсі вибороли наші інтелектуали: Ірина Штанько, Юлія Стеценко та Микола Тищенко, а в мафії нас успішно представили Ольга Харченко та Влад Козирєв. Футбольна гра (Максим Чмут, Богдан Батечко, Микола Тищенко та Святослав Прудкий), стрибки на скакалці (Дарія Ніконєнко та Максим Чмут), присідання (Ольга Харченко та Євгеній Клименко), фото квест (Дарія Ніконенко та Микола Тищенко), також достойно були представлені нашими кібернетиками. А які ж гарні та креативні були містер (Влад Козирєв) та міс (Оля Харченко) на студреспубліці. Ольга, доречі, отримала приз глядацьких симпатій.

     Вирізнився досконалим технічним виконанням і відеоролик команди, підготовкою якого опікувався справжній медіа-профі факультету інформаційних технологій, студент 4 курсу за спеціальністю «Комп’ютерні науки» Андрій Петлицький.
      Також наші кібернетики підтвердили, що знають толк в організації власної справи, тому їх «бізнес» приніс їм найбільше грошей «республіки».

     

     Час сплинув для них надзвичайно швидко, але неймовірні та позитивні емоції, нові знайомства та друзі, фото та відеорепортажі, залишаться одним із найбільш яскравих спогадів у їхньому студентському житті.
     І так за результатами всіх заходів та змагань – наша команда «Apple’s cake» була нагороджена Грамотою за зайняте ІІ місце в Аграрній республіці 2017.

Вітаємо наших призерів! Віват нашим кібернетикам! Так тримати!


Тетяна Волошина, наставник академічної групи
4 курсу спеціальності "Економічна кібернетика"

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook