Стартувала «Аграрна республіка»

29 вересня 2017 року

  Студентські роки – один з найкращих періодів у житті кожної людини, адже вони наповнені масою незабутніх моментів. Одним з таких стала «Аграрна Республіка 2017», яка з першого дня задала атмосферу дружніх змагань, перемог та звершень.

 

 

     28 вересня студенти НУБіП України прибули на територію імпровізованого молодіжного містечка де вже буквально «з порогу» розпочалася активна підготовка до презентації команд. І не дарма, адже кожна з них гідно представила своїх учасників. Зокрема варто виділити команду механіко-технологічного факультету, яка своїм гумористичним номером зірвала шквал оплесків, та вкотре довела, що механіки – люди багатогранні.

     Проте візитка стала лише початком наповненого конкурсами, змаганнями та розважальними заходами дня. Продумана до найменших дрібниць, програма була буквально переповнена спортивними змаганнями, серед них: баскетбол, перетягування канату, планка, присідання. Доречі, команда механіків і тут проявила свою гарну фізичну підготовку зайнявши почесне 2 місце в конкурсі планка.

 

 

 

 

      Завершуючи свій трудовий день студенти мали змогу прийняти участь у психологічній грі «Мафія», де перевірили свою логіку та інтуіцію.

 

     Тож перший день пройшов дійсно класно. Всі відправились в ліжко з абсолютною впевненістю, що наступні дні будуть такими ж неймовірними, адже як відомо гарний старт – це запорука перемоги.

Анастасія Стародуб

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook