Урочиста посвята в першокурсники

31 серпня 2017 року
31 серпня на факультеті відбулася святкова посвята в студенти НУБіП України. Деканат та викладачі факультету інформаційних технологій вітали першокурсників з їх першим навчальним роком в стінах Alma Mater. Відкрили свято виконанням Державного гімну України.
  
Ведучими свята стали чарівні дівчата студентка 3 курсу напряму підготовки «Комп’ютерні науки» Гавриленко Анна та студентка 2 курсу спеціалізації «Економічна кібернетика» Мазурик Ніна. 
 
Зі словами вітань до першокурсників звернулася декан факультету Глазунова Олена. Переконана, що ви вдало обрали вищий навчальний заклад і професію. Якщо вкладете в неї свою енергію, душу, працю, то щастя і доля самі відшукають вас. Ми живемо у час змін і  інформаційні технології є запорукою щоденного розвитку і відкриттів. Тому закликаю наших першокурсників  – навчайтесь, шукайте, робіть відкриття!
 
Наталя Клименко побажала студентству добрих оцінок, міцних знань і непереможної віри в країну. 
Першокурсники прийняли урочисту присягу студента:
Вітали студентів завідувачі кафедр. Куратори груп вручили першокурсникам студентські квитки
 
  
  
  

Справжньою ж окрасою святкового дійства стали талановиті студенти. Розчулив пісенний виступ Чубар Людмили. Доповнили свято студенти з ансамблю бального танцю «Чарівність» з бездоганним танцем. 

 

Ірина Ясенова,

доцент кафедри комп'ютерних наук

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook