Факультет інформаційних технологій: вручення дипломів бакалаврам та магістрам-дослідникам

29 червня 2017 року
І все на світі треба пережити,
І кожен фініш – це, по суті, старт,
І наперед не треба ворожити,
І за минулим плакати не варт.
Ліна Костенко
 
З кожним роком на факультеті інформаційних технологій свято випуску бакалаврів та магістрів збирає все більше і більше випускників та гостей  цього дійства. Цього року 69 бакалаврів та 11 магістрів-дослідників отримали дипломи, 7 з яких -  з відзнакою.
Свято розпочалося з вітання декана факультету Олени Глазунової та голови студентської організації факультету Богдана Ворони, які від імені науково-педагогічного колективу та студентства факультету привітали усіх присутніх та представили ведучих заходу.
 
 
Від керівництва університету випускників привітала начальник навчального відділу Зазимко Оксана Володимирівна, яка акцентувала увагу на престижності професій ІТ-фахівця, аналітика та запросила усіх бакалаврів продовжити навчання у магістратурі.  До привітань приєдналися завідувачі випускових кафедр: економічної кібернетики - Скрипник Андрій та комп’ютерних наук – Голуб Белла;  а також, куратори груп та заступник декана Наталія Клименко.
 
 
Ведучими свята були студентка 1 курсу Ніна Мазурик та студент-випускник Крошка Антон. І така пара ведучих дуже символічно відобразила  як студенти-першокурсники будуть переймати від випускників досвід у всіх студентських справах. У цьому році серед випускників багато талановитих співаків та танцюристів, спортсменів та науковців. Тому Антон бідкався з приводу того, на кого ж вони залишають факультет. На сцену для виступів запрошував і наших зірок танцю випускників спеціальності «Комп’ютерні науки» Тарасюка Сергія і Кульгейка Максима зі своїми партнерками, зірку вокалу Антоніну Штику з чудовою композицією «My friend», і гостя з факультету аграрного менеджменту Данила Карачевського.
 
 
Ніна ж  стверджувала, що вони є достойною зміною і також мають талановитих студентів, щоб гідно представляти факультет. На сцені виступали студенти 1 курсу Людмила Чубар та Максим Березанський.
 
Вручення дипломів – завжди хвилююча подія. Кожний з випускників отримав слова привітання – для кожного свої. На сцені магістри-кібернетики, серед  яких диплом з відзнакою отримала багаторічна голова студентської організації факультету, призерка Всеукраїнського наукового конкурсу, володар титулу «Кращий студентський голова 2015» Оля Голячук, чемпіон університету у складі баскетбольної команди факультету, призер Всеукраїнського конкурсу наукових робіт Кириленко Олексій, учасниця танцювальних колективів Гудімова Марина
 
Далі на сцену для вручення дипломів запрошені магістри за спеціальністю «Інформаційні управляючі системи та технології». Дипломи з відзнакою отримали Коваленко Денис, незмінний староста групи усі 6 років навчання, Литвин Владислав та Бадзюх Юрій, без яких не обходилася робота приймальної комісії останні кілька років, Якубенко Андрій, який вже зараз успішно працює за фахом ІТ-шника, а Гудзь Саша першим серед студентів факультету виграв ІТ-хакатон та розпочав інноваційну діяльність в «Акселаратор-хаб».
Справа дійшла до привітань випускників- бакалаврів:
Бакалаври-кібернетики отримували не лише дипломи державного зразка, а й сертифікати про вивчення низки дисциплін іноземною мовою. Серед випускників були відзначені учасники наукових конференцій, конкурсів, олімпіад Сабіщенко Олександр, Нам’ясенко Юрій, талановиті дівчата та хлопці  з танцювальних колективів Стріха Марія, Пунінська Анастасія, Дубина Денис, Кублій  Євген, наша зірка Тоня Штика, гітаристи Гліб Кутуков та Станіслав Олійник, староста Катерина Нестеренко та наші футболісти Ігор Кришталь  і Роман Осика.
 
Серед бакалаврів-випускників спеціальності «Комп’ютерні науки», дипломи отримали відмінники Царинник Софія, володарка титулу «Студент НУБіП 2015», та Богдан Сінчук; наші актори та майстри танцю Антон Крошка, Максим Кульгейко, Сергій Тарасюк, без  яких ми не уявляємо наших заходів та фестивалів, незмінний баскетболіст , учасник усіх турнірів  Максим Довбиш.
 
Привітання наших випускників продовжили батьки, які з теплотою та від чистого серця побажали сприятливого старту, професійного росту та всього найкращого для дипломованих спеціалістів, які виходять на ринок праці.
Свято закінчувалося словами вдячності від випускників, які дякували викладачам за актуальні  фахові знання, набуті за час навчання, за світогляд, за толерантне відношення та повагу до студентів, обіцяли не забувати рідний факультет, підтримувати зв’язки з  рідними кафедрами та деканатом, а згодом і повернутися на факультет в якості спонсорів та меценатів.
Багато квітів та теплих слів, фото на згадку з друзями та викладачами біля 3-го корпусу, прогулянка ботанічним садом….свято закінчилося, а на  порядку денному магістрів – зайняти гідне місце в суспільстві, бакалаврів – вдало здати екзамени та продовжити здобуття вищої освіти в магістратурі рідного вузу.
 
Олена Глазунова, декан факультету інформаційних технологій
Наталія Клименко, заступник декана факультету інформаційних технологій

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook