Магістр з «Економічної кібернетики» Катерина Якубчук виборола 3 місце в II-й етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Економічна кібернетика".

3 травня 2017 року
26 - 28 квітня у м. Львів у ДВНЗ «Інститут банківської справи» відбувся II-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Економічна кібернетика". В олімпіаді брали участь 60 студентів, серед яких і студенти факультету інформаційних технологій НУБІП України: Катерина Якубчук та Юрій Нам’ясенко.
 
Олімпіада проходила у два тури: теоретичний і практичний. Під час олімпіади студенти були запропоновані цікаві задачі, які вимагали знань з різних дисциплін: економетрії, оптимізаційних методів та моделей, дослідження операцій, ризикології, моделювання економіки.
За результатами виконання завдань магістр з «Економічної кібернетики» Катерина Якубчук виборола 3 місце. Студент 4 курсу спеціальності «Економічна кібернетика» Юрій Нам’ясенко отримав грамоту за перемогу в номінації «Оригінальний розв’язок задач з теорії ігор».  Катерина повторила свій минулорічний успіх, продемонструвавши значний прогрес у рейтингу учасників. Ката пропустила вперед лише представників КНУ ім.Шевченка та Університету банківської справи.
 
Переможців олімпіади нагороджували та вітали ректор Університету банківської справи д.е.н., професор Смовженко Т.С. та професори, завідувачі кафедр провідних ВУЗів України. До привітань приєдналися декан факультету Олена Глазунова та доцент кафедри економічної кібернетики Марина Негрей.

Бажаємо успіхів та подальших перемог студентці НУБіП України Катерині Якубчук! 

Марина Негрей

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook