Випускники Закарпаття обирають факультет ветеринарної медицини НУБіП України

8 травня 2017 року

     На факультет ветеринарної медицини НУБіП України для ознайомлення з його  історією, сьогоденням, матеріально-технічною базою та умовами вступу у 2017 році на спеціальність «Ветеринарна медицина» завітали випускники Мукачівського аграрного коледжу разом із викладачем ветеринарного відділення Гуленко І.В.

     Випускників коледжу гостинно зустрів заступник декана факультету ветеринарної медицини Данілов В.Б. Кожному абітурієнту були роздані буклети про університет та факультет, календарики, правила прийому до НУБіП України у 2017 році.
     Данілов В.Б. представив презентацію про факультет, визначив основні переваги навчання в НУБіП України, ознайомив випускників коледжу із спеціальністю «Ветеринарна медицина» і особливу увагу акцентував на ринку праці майбутніх фахівців ветеринарної медицини, практичному стажуванню по обміну за кордоном. Після закінчення виступу заступника декана були задані низка запитань, які цікавили випускників-абітурієнтів, зокрема: наявність державних місць, забезпечення гуртожитками, можливість практичного стажування в зарубіжних країнах, вартість контрактної форми навчання тощо, на які були надані вичерпні відповіді.

     Надалі випускники Мукачівського аграрного коледжу ознайомились із матеріально-технічною базою факультету, кафедрами паразитології та тропічної ветеринарії, анатомії і гістології ім. акад. В.Г. Касьяненка, побували у музеї анатомії та ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс». Особливу зацікавленість викликали пластиновані препарати та музей кафедри  анатомії і гістології ім. акад. В.Г. Касьяненка. Випускники коледжу були приємно вражені масштабами території та навчальної площі, матеріально-технічним забезпеченням.

     Випускники коледжу також зустрілися із студентами факультету, які нещодаввно закінчили Мукачівський аграрний коледж і зараз навчаються на 2 курсі (Токар Марина, Гасинець Лідія, Богдан Михайло). Вони  розповіли абітурієнтам про переваги навчання в НУБіП України та особливу увагу акцентували на високий рівень навчально-виховного процесу.  

     Отож, чекаємо випускників Мукачівського аграрного коледжу у стінах факультету ветеринарної медицини НУБіП України!
 

В. Данілов,
заступник декана
факультету ветеринарної медицини


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook