День відкритих дверей на агробіологічному факультеті

13 квітня 2017 року

Після урочистої зустрічі з ректором університету Станіславом Ніколаєнком випускників технікумів та коледжів бажаючих вступати на агробіологічний факультет радо зустріли в 4 корпусі.


Першим випускників вітав заступник декана Микола Іванюк, який представив завідувачів кафедр, ознайомив присутніх з історією факультету, спеціальностями, організацією навчального процесу. Він зазначив, що студенти факультету проходять стажування за кордоном. Важливе значення для підготовки фахівців має практична підготовка. Кожного року понад 100 студентів факультету проходять практику за кордоном, а також на відомих іноземних фірмах, наприклад, як «Сингента». Для студентів дуже важливим є відпочинок, для цього створені всі умови в університеті, є оздоровчий табір, крім того сам університет розміщений у мальовничому місці, де студенти гуляють і відпочивають. 

Голова студентської організації факультету Вікторія Зелінська розповіла як проходить студентське життя в університеті, про культурно-масові заходи, які відбуваються на факультеті та університеті та запросила гостей приєднуватися до дружної родини творчих колективів НУБіП.

Пізніше заступники декана разом із завідувачами кафедр провели ознайомчу екскурсію навчальними аудиторіями та лабораторіями факультету, відвідали музей ґрунтів. В НДП «Плодоовочевий сад» доцент кафедри садівництва Юрій Андрусик звернув увагу випускників на метеостанцію, ознайомив з насадженнями плодових та ягідних культур, а доцент кафедри закритого ґрунту Олександр Цизь з колекцією багаторічних овочевих рослин та розсадою і овочевими культурами в теплиці.

 

Після закінчення знайомства з факультетом гості подякували за цікаву екскурсію і запевнили, що вона в значній мірі вплинула на вибір майбутнього місця навчання.

 

Віра Кутовенко,

доцент кафедри овочівництва

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook