Розвиток сучасної освіти – поле для співпраці ННІ післядипломної освіти та гуманітарно-педагогічного факультету

24 лютого 2017 року
НУБіП України

 

23 лютого 2016 року в університеті проходила ІІІ Міжнародна конференція «Розвиток сучасної освіти: теорія, практика, інновації», організована кафедрою психології гуманітарно-педагогічного факультету. Серед учасників та пленарних спікерів конференції були і представники ННІ післядипломної освіти, адже багаторічна співпраця з колегами з гуманітарно-педагогічного факультету дозволяє наповнити семінари підвищення кваліфікації для науково-педагогічних працівників аграрних ВНЗ науково-методичним та психолого-педагогічним змістом.
 
На пленарному засіданні д.пед.н., професор кафедри менеджменту інноваційної діяльності Наталія Демешкант представила наукову доповідь «Професійний розвиток науково-педагогічних працівників – стан та напрями вдосконалення (з досвіду роботи ННІ післядипломної освіти НУБіП України)».
 
 
В секційних засіданнях були також представлені виступи директора ННІ післядипломної освіти, к.е.н., професора Марії Кулаєць та завідуючої кафедрою менеджменту інноваційної діяльності, д.е.н., професора Ольги Витвицької на тему «Інноваційні процеси в стимулюванні освітянських змін».
Загалом конференція засвідчила про значний інтерес учасників щодо шляхів розвитку та реформування вищої освіти України, а також можливості поглиблення співпраці між ННІ післядипломної освіти та гуманітарно-педагогічним факультетом в напрямі забезпечення розвитку професійних компетентностей НПП аграрних ВНЗ України.
 
 
 
Б.Вишнівська,

 

к.е.н., доцент кафедри менеджменту інноваційної діяльності
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook