Профорієнтація: Туризм та Дорадництво. ННІ післядипломної освіти

24 лютого 2017 року

 

 

22 лютого 2017 року завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу проф. Кальна-Дубінюк Т.П. та доцент кафедри Локутова О.А. провели профорієнтаційну роботу серед учнів 10-11 класів середньої спеціалізованої школи № 181 Печерського району м. Києва.  
 
Викладачі університету були радо прийняті завучем школи, яка виділила для зустрічі обладнаний за останнім технічними вимогами кабінет географії.
Учні - майбутні випускники переглянули інформаційний фільм про університет, в якому висвітлено славетну історію нашого закладу, видатних вчених, науковців, представлено напрями підготовки та можливості, які надає університет для культурного розвитку своїх студентів.
Проф. Кальна-Дубінюк Т.П. закцентувала увагу слухачів на можливості навчання на спеціальності «Туризм»,  та  презентувала унікальні можливості кафедри для підготовки спеціалістів з напряму «Дорадництво».
Доцент О.Локутова більш детально розглянула можливості нашого університету для підготовки спеціалістів в сфері туризму, зокрема сільського туризму, агротуризму, екотуризму
Учні школи також отримали детальну інформацію щодо особливостей вступної компанії  та буклети кафедри. Під час зустрічі було проведено анкетування, результати якого дозволять визначити пріоритети майбутніх студентів.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Живе спілкування та щира зацікавленість учнів у виборі майбутньої професії, зокрема у туристичній галузі, у сфері зеленого туризму дозволили зробити висновок про те, що навіть ті діти, які вже майже визначилися в подальшому житті готові розглядати нові, інноваційні пропозиції.
 
 
О. Локутова
доцент кафедри  кафедри аграрного
 консалтингу та сервісу
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook