Студент факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Сергій Кіндяков: «Мрiю вiдкрити власний ресторан»

14 січня 2017 року

     У новорічні свята ми не лише святкуємо і розважаємося, а й традиційно підбиваємо пiдсумки і пригадуємо найголовніші події року, що минув. Для першокурсників такою подією був вибір професії і університету, де її вирішили здобувати. Про перші враження від першого семестру у НУБіП і, звісно ж, сесії – наша розмова зі студентом першого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Сергієм Кіндяковим, для якого завершення року виявилося приємним: свою першу сесію він склав на відмінно.

     – Чому вирішив стати харчовиком?
   – На мою думку, це професія, яка прямо пов’язана з управлінням якістю харчування людей. А тому вона одна з найважливіших та найвідповідальнiших. А ще – я хочу створити у майбутньому власну харчову мережу і знання, здобуті в НУБiП на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК мені у цьому дуже допоможуть.

     – У своєму виборі ти зупинився на нашому університеті. Які переваги переконали тебе?
     – Мені дуже подобається, що вся територія університету являє собою студмістечко. Це дуже зручно.

      – Як тобі життя в гуртожитку? Є відчуття великої родини?
     – Звісно, є. За весь цей час я з усіма познайомився і подружився. А стосовно допомоги, то мене з радістю виручали і допомагали з домашнім завданням.

     – Провчившись семестр, які в тебе склалися враження від університету, факультету? Чи виправдались очікування і сподівання?
     – Спочатку все здавалося легким та безхмарим. Але з третього тижня навчання ситуацiя змiнилась: викладачі почали «закидувати» нас модулями i то було пекло. Вже під завершення семестру, коли почав отримувати позитивні бали на заліках та екзаменах, зрозумів, що не все так сумно.

– Коли складав сесію, що було найважчим?
– Старався отримати найвищі бали, підтягував всі «хвости». Найважчим же предметом виявилась хімія. Сам я ніяк не міг розібратись, але знайшлась людина, яка мені дуже допомогла.

– Який університетський захід тобі запам’ятався найбільше?
– Звісно, День харчовика. Це було дуже смачне та весело свято. Кожний курс факультету готував страви за власним кольором, а потім ми разом дружно це все діло оцінювали. У кінці ж свята була драйвова дискотека.

– Ким ти бачиш себе після того, як отримаєш диплом?
– Як я вже говорив, мрiю вiдкрити власний ресторан.

– Чого чекаєш від Нового року?
– Напевно, як і всі – зустріти Новий рік у компанії хороших друзів. Тож бажаю кожному таку компанію та отримати багато подарунків під ялинку.

Розмовляла Ірина Білоус 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook