Магістри факультету отримали дипломи

22 грудня 2016 року
22 грудня 2016 року на факультеті інформаційних технологій відбулося урочисте свято вручення дипломів магістра студентам спеціальностей «Економічна кібернетика», «Комп`ютерний еколого-економічний моніторинг» та «Інформаційні управляючі системи та технології» освітньо-професійної програми підготовки!
     29 випускників – магістрів факультету інформаційних технологій отримали дипломи, 3 з них отримали дипломи з відзнакою.
 
     Цей випуск подарував нам надзвичайно багато талановитих, обдарованих студентів: чарівного акордеоніста Володимира Стужука, яскраву особистість, артиста із підприємницьким хистом Дениса Заливадного, відмінницю навчання, учасницю багатьох культурно-масових заходів, яка завжди мала безліч креативних ідей для виступів, Ірину Шуляк, талановиту танцюристку та просто красуню Олену Захарчук, наполегливого спортсмена Владислава Голубчука, професіонала своєї справи, програміста, який допомагав у розробці та підтримці системи електронного дорадництва для аграрного бізнесу Agro.uaБориса Гайдучика, відмінника навчання, справжнього помічника, який допомагав у технічній підтримці факультету, Сергія Костенка, обдарованого дослідника, що поринула з головою в науку, Гусаченко Тетяну.
     Були й на факультеті такі студенти, яких можна назвати універсальними у всьому – постійна відмінниця навчання, учасниця багатьох наукових та культурно-масових заходів на факультеті та в університеті, староста академічної групи студентів спеціальності «Економічна кібернетика», а також справжній організатор та науковець, староста академічної групи студентів «Комп`ютерний еколого-економічний моніторинг» Олександр Лисак.
    
    
    
     
     
     Дипломи випускникам факультету інформаційних технологій вручила Олена Глазунова – декан факультету, доктор педагогічних наук, професор, а також допомагали їй в цьому заступники декана Наталія Клименко та Олексій Ткаченко. Для кожного випускника прозвучали щирі вітання та згадувалися найбільш яскраві моменти навчання в університеті.
    
     
    
     
    
     На святі був присутній Голова правління ПАТ «Українська біржа», випускник спеціальності «Економічна кібернетика» Олег Ткаченко, який побажав досягнення нових вершин, звершень та знаходження свого місця в житті кожному із випускників.
 
 
     Привітав студентів та вручив почесні грамоти від ректора університету проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який побажав кожному випускнику стати успішним.
 
     
     З вітальним словом до випускників також звернулися завідувач кафедри комп`ютерних наук Белла Голуб та завідувач кафедри економічної кібернетики Андрій Скрипник.
     З дуже щирими, душевними словами та найкращими побажаннями до випускників звернувся наставник академічної групи студентів спеціальності «Комп`ютерний еколого-економічний моніторинг» та «Інформаційні управляючі системи та технології» Віктор Панткратьєв.
     Привітати випускників зібралися всі викладачі факультету, друзі та батьки випускників. 
    Для випускників прозвучали вокально-інструментальні номери від студентського активу факультету, було виконано танцювальні номери, не обійшлось звичайно і без конкурсів, які так розвеселили і підняли дух боротьби та конкуренції у студентів.
     
     Зі словами вдячності всьому колективу факультету інформаційних технологій звернулися випускники. За дорученням всього студентського колективу старости випускних академічних груп Ірина Юрчук та Олександр Лисак подякували всім викладачам факультету за ті знання, які вони щоденно передавали студентам, декану, його заступникам та всім працівникам деканату за щоденну турботу.
     Загалом свято пройшло майже в сімейному колі, адже факультет відносно молодий та з відносно невеликою кількістю студентів, а тому викладачі знають всі злети та падіння своїх випускників ще з самого вступу до університету, під час свята дійсно було що згадати та з чого посміятися.
Ще раз вітаємо випускників з успішним завершенням навчання, вдалого Вам успішного життєвого шляху!

Тарас Малаховський  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook