Півфінал студентської першості світу з програмування

24 жовтня 2016 року
Починаючи з 2010 р. НУБіП України активно приймає участь у міжнародній олімпіаді з програмування ACM-ICPC. В рамках цієї олімпіади відбувається і Південно-східний європейський півфінал студентської першості світу з програмування.
Олімпіада проходить у IV етапи. Останні роки на базі нашого університету проходить два етапи: I етап – першість з програмування всередині ВНЗ, II – визначає хто із команд отримує можливість переходу в III етап в розрізі різних регіонів України. На базі нашого університету у II етапі зустрілися команди Північного регіону.
 
III етап ділиться на дві групи. Команди 1-ї групи потрапляють на міжнародний півфінал, а 2-ї – Всеукраїнський фінал з програмування. І нарешті, переможці III етапу мають право приймати участь у міжнародному фіналі першості з програмування (IV етап), який кожен рік відбувається в різних країнах світу.
 
Другий рік поспіль, команда НУБіП України «#timeless» до складу якої входять Віктор Трохименко, Микола Яременко, Даниіл Мазуренко (магістри 1 р.н. спеціальності «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»), тренер Голуб Белла Львівна, виборюють можливість приймати участь у півфіналі міжнародної першості.
 
 
Варто зазначити, що команда нашого університету перемогла у II етапі Північного регіону України разом з командами КНУ імені Тараса Шевченка та НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».
 
 
У цьому році, як і минулий, півфінал проходив у Вінницькому національному технічному університеті. Команда виступила достойно і показала хороший результат.
 
Також було багато цікавих зустрічей, одна із них – семінар від facebook, екскурсій, змістовного та цікавого спілкування.
 

Командний пункт Гітлера Вервольф (Wegrwolf)

Белла Голуб
завідувач кафедри комп'ютерних наук
Віктор Трохименко
учасник команди«#timeless»

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook