Наукова молодь НУБіП у Варшавському університеті наук про життя

8 листопада 2016 року

     5 листопада 2016 року у Crystal Hall Варшавського університету наук про життя проходила XVII конференція «Молекулярна біологія у діагностиці інфекційних захворювань та біотехнології». Участь у ній взяли провідні фахівці біологічного профілю з різних країн Європи. Молодих науковців України та науку НУБіП на ній представляла старший викладач кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Тетяна Іванова.

     Відкриваючи захід, перший заступник ректора, проректор з наукової роботи, професор Мар’ян Бінек зазначив, що має за честь бачити як відомих науковців галузі, так і нові обличчя. Він також висловив переконання, що коло наукових інтересів конференції розширюється не лише у Польщі, а й за її межами.

     Після пленарного засідання була можливість обговорити наукові напрями та особисті наукові досягнення. Під час секційних засідань молоді вчені представили свої наукові доповіді, найкращі з яких відзначені сертифікатами. Серед них і доповідь Тетяни Іванової, яка стосувалася наукових здобутків НУБіП.

     

     Зважаючи на тісні зв’язки нашого вишу з Варшавським університетом наук про життя, напрямків для розвитку співпраці є багато. Тож польські колеги прийняли наше запрошення взяти участь у конференції «Біотехнологія – звершення та надії», яка відбудеться у травні 2017 року у Києві та зацікавились подальшим розвитком співробітництва з НУБіП, говорить Тетяна Іванова. Хочеться висловити щиру подяку організаторам конференції за надану можливість участі.

Микола Патика,
завідувач кафедри
екобіотехнології та біорізноманіття
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook