Agricultural and Resource Economics: International Scientific E-Journal запрошує до публікації статей

1 листопада 2016 року

«Agricultural and Resource Economics: International Scientific E-Journal» – міжнародний науковий  рецензований фаховий економічний журнал з відкритим доступом запрошує до публікації статей.

 Місія журналу – публікація творчих і наукових економічних досліджень у галузі аграрної економіки, природних ресурсів і суміжних областях. Рукописи, що присвячені питанням розвитку аграрного сектору економіки, сільських територій, економіки природних, зокрема земельних ресурсів і навколишнього середовища, людських ресурсів особливо вітаються. Журнал є форумом для обговорення питань, що становлять інтерес для тих, хто виконує економічні дослідження, а також тих, хто пов’язаний з економічною політикою та освітою. Журнал інформує також про події наукового життя й економічну освіту, публікує рецензії наукових праць і підручників з економічної тематики.

 Проблематика: висвітлення результатів наукових досліджень у галузі аграрної та ресурсної економіки й суміжних сферах. Вітається подання міждисциплінарних статей. У журналі публікують тільки оригінальні та високоякісні наукові статті з проблем зазначеної тематики.

 

Мови видання: українська, англійська, польська, російська.

Для розгляду питання про публікацію статті в Vol. 2 № 4 необхідно подати матеріали                           до 20 листопада 2016 р. 

Детальніше читайте тут

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook