Осінню школу для абітурієнтів «Юний фахівець» відкрито!

28 жовтня 2016 року

     27 жовтня 2016 року уперше в стінах Університету з ініціативи гуманітарно-педагогічного факультету проведено осінню школу в НУБіП України «Юний фахівець», де були задіяні також ще три факультети: аграрного менеджменту, юридичний, тваринництва та водних біоресурсів. В осінній школі для абітурієнтів взяли участь учні 10-11 класів Еколого-природничого ліцею № 116, НВК ліцею № 157, гімназії 179, загальноосвітньої школи № 80, спеціалізованої школи з поглибленим вивченням англійської мови № 98 та ін. Загалом понад 300 осіб.

     

    Університет відчинив навстіж двері для тих абітурієнтів, хто прагне отримати якісну вищу освіту у рейтинговому виші, бути конкурентоспроможним на ринку праці, бажає здійснити свої найзаповітніші мрії, стати самодостатньою та успішною особистістю, зробити правильний професійний вибір.

      Зустрічав школярів та вчителів дружній колектив науково-педагогічних працівників та студентів університету. Відкрив зустріч декан гуманітарно-педагогічного факультету, професор Шинкарук Василь.

     Спрезентували спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету декан Василь Шинкарук, факультету аграрного менеджменту заступник декана Олександр Новак, юридичного факультету заступник декана Олена Улютіна і факультету тваринництва та водних біоресурсів заступник декана Микола Грунтковський, а також кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту завідувач кафедри Лідія Шинкарук.

 

      Крім того, гості мали нагоду ознайомитися з програмами подвійних дипломів і міжнародної академічної мобільності, правилами прийому до НУБіП, освітніми програмами, матеріально-технічною базою, викладацьким складом, вартістю навчання тощо. Присутні виявили зацікавлення до форм навчання, другої вищої освіти, англомовного проекту, навчання на підготовчих курсах та кафедрі військової підготовки, можливості стажування за кордоном та перспективами подальшого працевлаштування.

     

      Надзвичайно святковій і, водночас, діловій атмосфері в залі сприяли перегляд відеофільмів про діяльність факультетів, яскраві та змістовні презентації профільних кафедр. 

      А справжню святкову атмосферу створили вихованців кафедри культурології на чолі з доктором філософських наук, професором Майданюк І.З. 

     Із захопленням наші гості спостерігали за виступами учасників чоловічого ансамблю «Амеро», студії естрадного співу, хореографічних колективів «Сузір’я» та «Чарівність», вокально-хореографічного ансамблю пісні й танцю «Колос» тощо.

     

     

     Школа «Юний фахівець» запалила серця молодих вступників, тож впевнені, що після такої важливої події більшість абітурієнтів приймуть остаточне рішення, – вступати до НУБіП України за обраною спеціальністю.

Анастасія Стародуб,
студентка 4 курсу
гуманітарно-педагогічного факультету
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook