Кафедра економічної кібернетики прийняла участь у Першій національній науково-методичній конференції «Економіко – математичне моделювання»

30 вересня 2016, 17:08

       30 вересня на базі кафедри економіко-математичного моделювання КНЕУ ім. В. Гетьмана відбулася конференція, в якій були представлені практично всі ВНЗ України, що серед інших мають спеціалізацію «Економічна кібернетика» (80 кафедр економічної кібернетики). 150 доповідей, що було представлено на конференції, охопили широке коло питань, актуальних для розвитку української економіки.

       Кафедра економічної кібернетики НУБіП України була представлена 6 доповідями, в яких прийняли участь магістри, аспіранти та викладачі кафедри.

        На конференції було задіяно 8 різних секцій, які відповідали головним напрямкам розвитку спеціалізації «Економічна кібернетика». Зацікавленість присутніх викликали доповіді В.Вітлінского, О.Черняка, І.Лукьяненко та інших, які представили погляд на подальші шляхи розвитку спеціалізації.

     Гостру дискусію на секції «Прикладні проблеми економіко-математичного моделювання» викликав виступ пошукача та співробітника кафедри економічної кібернетики НУБіП України    І.Оборської «Модель попиту і пропозиції на освітньому ринку України».

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook