Міжнарoдна агропромислова виставка AGROEXPO-2016 очима науково-педагогічних працівників і студентів факультету конструювання та дизайну

6 жовтня 2016, 13:11

Міжнарoдна агропромислова виставка AGROEXPO-2016

очима науково-педагогічних працівників і студентів

факультету конструювання та дизайну

 

З 29 вересня по 1 жовтня у Кропивницькому проходила Мiжнapoднa aгpoпpoмислoвa вистaвкa «AGROEXPO-2016» з польовою демонстрацією техніки. Співорганізатором проведення виставки був стратегічний партнер НУБіП України ПАТ «Ельворті» («Червона зірка»), який запросив для участі співробітників університету і зокрема колектив факультету конструювання та дизайну.

    Здобутки університету представляли декан факультету конструювання та дизайну Зіновій Ружило, директор науково-дослідного інститут техніки і технологій Валерій Войтюк, заступник декана факультету конструювання та дизайну Юрій Ромасевич, доцент кафедри технічного сервісу ім. М.П.Момотенка Іван Роговський, доценти кафедри надійності техніки Олександр Банний та Павло Попик. Виставку відвідали керівник ВП НУБІП України Микола Журавель з головними спеціалістами господарства.

В урочистому відкритті виставки прийняв участь Мiнiстp aгpapнoї пoлiтики тa пpoдoвoльствa Укpaїни Тaрac Кутoвий, заступник Міністра з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева та голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

Урочисте відкриття виставки

 

Робота виставки не обмежилась лише презентаційними показами: відбулась польова демонстрація вітчизняних та закордонних сільськогосподарських машин і обладнання.

C:\Users\Пользователь\Desktop\На  сайт\DSC_4809.JPG

Лише за перший день роботи виставки її відвідали більше 3,5 тисяч школярів Кіровоградщини. Тому однією з пріоритетних задач, якій було приділена значна увага нашої делегації, була профорієнтаційна робота. Викладачі розповіли молодим кіровоградцям та їх батькам про освітні програми нашого університету, умови вступу та можливості реалізації своїх наукових, творчих і спортивних амбіцій в НУБіП України. Крім того, наші делегати проінформували представників середніх професійних технічних закладів освіти, про переваги, які надає НУБіП України у плані підготовки висококваліфікованих інженерів для потреб АПК України.

I:\НАУКОВА РОБОТА КД\Виставки\АГРОЕКСПО_2016\Фото\DSCF0446.JPG

Викладачі факультету проводять профорієнтаційну роботу серед молодих кіровоградців

 

Представники НУБіП України поспілкувались з потенційними партнерами, які проявили жвавий інтерес до розроблених в університеті зразків техніки та сучасних сільськогосподарських технологій. За сприяння випускника факультету конструювання та дизайну Олександра Зайченко намітилась співпраця з компанією «Стріфарм», яка займається постачанням комплексу обладнання для точного землеробства для тракторів, комбайнів, оприскувачів, агрегатів для посіву, обробки ґрунту та внесення добрив.

C:\Users\Пользователь\Desktop\На  сайт\DSC_4787.JPG

Декан факультету конструювання та дизайну Зиновій Ружило обговорює умови співпраці з представником компанії «Стріфарм» випускником факультету конструювання та дизайну Олександром Зайченко

 

На виставці наші делегати провели зустрічі з колегами з Міністерства aгpapнoї пoлiтики тa пpoдoвoльствa Укpaїни, Кіровоградського національного технічного університету, Національного наукового центру «Інститут механізації і електрифікації сільського господарства», Українського науково-дослідного інституту прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва ім. Л. Погорілого, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського», Ніжинського агротехнічного інституту та інших освітніх, наукових та виробничих організацій.

C:\Users\Пользователь\Desktop\На  сайт\DSC_4765.JPG

C:\Users\Пользователь\Desktop\На  сайт\DSC_4782.JPG

C:\Users\Пользователь\Desktop\На  сайт\DSC_4735_0.JPG

C:\Users\Пользователь\Desktop\На  сайт\DSC_4750.JPG

Зустрічі делегатів НУБіП України з представниками освітніх, наукових та виробничих установ і організацій

 

За активну участь у роботі Мiжнapoдної aгpoпpoмислoвої вистaвки «AGROEXPO-2016» НУБіП України нагороджений дипломом. Організатори висловили побажання, щодо участі НУБіП у виставці наступного року.

I:\НАУКОВА РОБОТА КД\Виставки\АГРОЕКСПО_2016\Фото\DSCF0469.JPG

Диплом учасника виставки вручає один із її організаторів

Володимир Кравцов

 

За сприяння благодійного фонду «Ельворті» відвідали виставку і студенти факультету конструювання та дизайну. Вони ознайомились з новітніми зразками сільськогосподарської техніки, побачили її роботу в польових умовах та оцінили її технічні характеристики. Наприклад, «Дойче Аграртехнік», офіційний дилер компанії «AMAZONE», презентував самохідний обприскувач Pantera 4502. Студенти факультету конструювання та дизайну мали можливість випробувати технічні характеристики цього та інших обприскувачів та ознайомитись з інноваціями в конструкціях мобільної сільськогосподарської техніки.

C:\Users\Пользователь\Desktop\На  сайт\DSC_4796.JPG

 

I:\НАУКОВА РОБОТА КД\Виставки\АГРОЕКСПО_2016\Фото\DSCF0436.JPG

Студенти та викладачі факультету конструювання та дизайну ознайомлюються з конструкціями сучасних обприскувачів

 

Відвідини такого масштабного заходу залишили у наших студентів лише приємні враження та бажання повернутись сюди наступного року.

C:\Users\Пользователь\Desktop\На  сайт\DSC_4855 (1).JPG

 

Дійсно, цим дійством необхідно прожити!

 

Заступник з наукової роботи декана

факультету конструювання та дизайну

Юрій Ромасевич

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook