Надзвичайно знаковий день в житті факультету інформаційних технологій: 80 студентів отримали дипломи бакалавра!

7 липня 2016, 8:01

     Надзвичайно знаковий день в житті факультету інформаційних технологій: 80 студентів отримали дипломи бакалавра!
   30 червня 2016 р. на факультеті інформаційних технологій відбулося урочисте свято вручення дипломів бакалавра студентам напрямів підготовки «Економічна кібернетика» та «Комп`ютерні науки»!
   80 випускників - бакалаврів факультету інформаційних технологій отримали дипломи, серед яких 12 випускників - відмінників отримали дипломи з відзнакою.

   Свято можна дійсно назвати знаковим, адже вперше факультет інформаційних технологій випускає студентів напряму підготовки «Економічна кібернетика», які навчалися за програмою, де частина предметів викладалася англійською мовою, а також це перший випуск студентів скороченого терміну навчання за напрямом підготовки «Економічна кібернетика».

   Крім того, серед числа випускників вперше були іноземні студенти.
  
   Цей випуск подарував нам надзвичайно багато талановитих, обдарованих науковців: дворазову переможницю та призерку ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з економічної кібернетики Якубчук Катерину, учасницю програми академічної мобільності студентів Erasmus+ Плиску Любов, призерку Всеукраїнського конкурсу наукових робіт Мудрук Тетяну, учасників та призерів Всеукраїнських олімпіад з програмування, а також відмінників навчання Трохименка Віктора, Мазуренка Даниіла, Бойка Миколу, учасників багатьох наукових заходів, відмінників навчання Михайленко Марію, Галушко Аліну, Тронька Дмитра, Томаченко Марину, Фелюст Анну, Довгалюк Людмилу та успішну програмістку 1С Квітко Аліну.
   Не можна не згадати і про інші здобутки студентів-випускників, які проявили себе не тільки в навчанні та науці, а й:
- в спорті – володар Кубку проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші між викладачами та студентами з настільного тенісу Батенко Владислав, переможець змагань Всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з гирьового спорту у ваговій категорії 60 кг Глазунов Андрій, учасник збірної команди факультету - чемпіона університету з баскетболу Євтушенко Андрій, учасниця збірної факультету з волейболу Константінова Світлана;
 - у вокально-інстументальному виконанні – учасник гурту «Оттава», ансамблю «Амеро» та пост-грандж гурту «OSTRIV» Приходько Владислав, музиканти, учасники всіх культурно-масових заходів на факультеті та в університеті Петров Юрій та Вагнер Петро, справжня вокалістка, учасниця академічного хору НУБіП України, що на протязі 4 років навчання виступала майже на всіх культурно-масових заходах на факультеті та в університеті Фесенко Оксана;
- у танцювальному жанрі – витончені, справді обдаровані виконавиці, учасниці багатьох культурно-масових заходів на факультеті та в університеті Томаченко Марина, Михайленко Марія та Лавінська Дарія;
- у студентському самоврядуванні – відповідальні за наукові заходи Мягков Владислав, Болілий Сергій та відповідальний за інформаційний відділ на факультеті Мазуренко Даниіл.
   Були й на факультеті такі студенти, яких можна назвати універсальними у всьому – учасник наукових заходів на факультеті та в університеті, а також призер Всеукраїнської олімпіади з інформатики, учасник збірної команди факультету - чемпіона університету з баскетболу, староста академічної групи, переможець конкурсу краси на факультеті Засядько Павло, а також відповідальний за спортивну роботу студентів на факультеті, призер Всеукраїнської олімпіади з інформатики, староста академічної групи, майстер гострого слова Борис Михайло.

    Дипломи випускникам факультету інформаційних технологій вручила Глазунова Олена Григорівна - декан факультету, доктор педагогічних наук, професор, а також допомагали їй в цьому викладачі випускових кафедр.

   З вітальним словом до випускників звернулися завідувач кафедри комп`ютерних наук Голуб Белла Львівна, завідувач кафедри економічної кібернетики Скрипник Андрій Васильович та завідувач кафедри інформаційних систем Швиденко Михайло Зіновійович.

   Також привітали випускників куратор груп, що навчалися за напрямом підготовки «Економічна кібернетика», Клименко Наталія Анатоліївна, а також куратор груп, що навчалися за напрямом підготовки «Комп`ютерні науки» Басараб Руслан Михайлович.
 

   Привітати випускників зібралися всі викладачі факультету, друзі та батьки випускників. У аудиторії №230 навчального корпусу №15 університету не було жодного вільного місця!

   

   Для випускників прозвучали вокально-інструментальні номери від студентського активу факультету, було виконано танцювальні номери, не обійшлось звичайно і без конкурсів, які так розвеселили і підняли дух боротьби та конкуренції у студентів.
   З напутнім словом та вокальним номером виступила також випускниця факультету Царенко Юлія.


  Зі словами вдячності всьому колективу факультету інформаційних технологій звернулася випускники. За дорученням всього студентського колективу старости випускних академічних груп Засядько Павло, Борис Михайло, Довгалюк Людмила, Галушко Аліна, Константінова Світлана, Литовченко Тарас та актив подякували всім викладачам факультету за ті знання, які вони щоденно передавали студентам, декану, його заступникам та всім працівникам деканату за щоденну турботу.

  Від імені батьків випускників привітала Євтушенко Ірина Михайлівна.

  Ще раз вітаємо випускників з успішним завершенням навчанням, до зустрічі на магістратурі!

Наталія Клименко,
заступник декана з навчальної та виховної роботи

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook