Відбулися зустрічі науковців Наукового парку НУБіП з представниками NASA Ames Research Park

23 червня 2016 року

              У червні представники Наукового парку «Стале природокористування та якість життя», Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК та НВВ Клінічний центр "Ветмедсервіс"  відвідали ряд зустрічей, організованих Національною академією медичних наук України та Інститутом невідкладної відновлювальної хірургії за участю NASA Research Park (USD).

            Наша довідка. NASA Research Park в дослідницькому центрі NASA Ames Research Center у Силіконовій долині є світовим лідером колективного створення R&D і освітнім кампусом для представників промисловості, наукових кіл, некомерційних організацій, а також уряду.

Завдання цього візиту – налагодження міжнародного співробітництва між закордонними науковими установами спільно з науково-дослідними інститутами і науково-дослідними групами України, – сказав на початку зустрічі Dr. Nip Wing Kan. Це дозволить в подальшому налагодити конкретну ділову співпрацю.

Наступним кроком мають стати домовленості між науково-дослідними групами України  та дослідницьким центром NASA Research Park щодо спільної роботи за окремими напрямами.

Наталія Оларь,

проект-менеджер


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook