Факультет інформаційних технологій: академічна мобільність в дії

24 червня 2016 року

     Протягом 21, 22 червня 2016 року в рамках співпраці між факультетом інформаційних технологій НУБіП України та Вроцлавським природничим університетом (Польща) доктор Яцек Марковський провів серію майстер-класів для студентів факультету інформаційних технологій.

     Пан Яцек поділився із студентами 2 і 3 курсів напряму підготовки «Комп’ютерні науки» «секретами» програмування на Arduino. У такий спосіб студенти факультету інформаційних технологій при проходженні навчальної практики мали можливість одержати консультації закордонного експерта, дізнатись про особливості навчання у польському виші, а також про перспективи співпраці між нашими ВУЗами.

 

     Подібні зустрічі дуже важливі для студентів нашого факультету, оскільки це перші кроки до реальної академічної мобільності. Так, студент 2 курсу ОС «Бакалавр» (скорочений термін навчання) напряму підготовки «Комп’ютерні науки» Андрій Глазунов вже має досвід стажування у Вроцлавському природничому університеті. Саме він був асистентом у доктора Яцека Марковськи при проведенні майстер-класів і зустрічей із студентами факультету.

 

     Студенти та викладачі факультету сподіваються, що співпраця і надалі буде плідною і наші студенти матимуть змогу застосувати у власній практичній діяльності кращі напрацювання закордонних партнерів.

Олена Кузьмінська,
відповідальна за міжнародну діяльність
на факультеті інформаційних технологій 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook