Навчальні практики і потреби сьогодення Немішаївського агротехнічного коледжу

13 червня 2016 року

     Навчальний рік у Немішаївському агротехнічному коледжі, як і скрізь, закінчується, а щоденне життя з його зовні малопомітними, але важливими нюансами триває. Щоб вирішувати їх, у навчальному закладі вміло використовують можливості студентських практик.

     Зараз, наприклад, на території коледжу власними силами завершується монтаж повітряної електролінії, говорить завідувач відділення електрифікації і автоматизації сільського господарства Олександр Санченко. До робіт у рамках електромонтажної практики, що нараховує 120 годин, залучено бригаду з шести осіб під керівництвом навчальних майстрів. Студенти, які навчаються за ОКР «Кваліфікований робітник», вже мають спеціальність електромонтера 3-го розряду та четверту групу допуску.

     А поки майбутні енергетики займалися своїми справами, їхні колеги по навчанню, які опановують спеціальність «Рибництво та аквакультура», під керівництвом викладача вищої категорії Олександра Зайцева працювали в лабораторії рибництва. Сьогодні тут вирощують малька цінних порід, в т.ч. осетрових.

Валентин Обрамбальський 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook