Факультет інформаційних технологій: профорієнтація з учасниками ЗНО

22 травня 2016 року

     Викладачі факультету інформаційних технологій активно долучилися до проведення профорієнтаційної роботи біля пунктів складання ЗНО з української мови та літератури.

     Доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж Борис Гусєв інформував учнів – учасників незалежного оцінювання – про вступ до НУБіП біля середньої загальноосвітньої школи № 90 м. Києва. Частина з них зацікавилася спеціальностями, за якими здійснюється підготовка студентів на факультеті інформаційних технологій. Доцент кафедри інформаційних систем Петро Сорока в цей час зустрівся зі школярами, що складали іспит в Академії муніципального управління Печерського району міста. А його колега, доцент Володимир Харченко, запросив на навчання в НУБіП України учнів одинадцятих класів Бобровицької ЗОШ I-III ступенів, м. Бобровиця Чернігівської області. Він ознайомив майбутніх абітурієнтів із структурою університету, особливостями цьогорічної вступної кампанії, спеціальностями, вартістю навчання, культурно-масовою та спортивною діяльністю в університеті. Окремо спинився на підготовці фахівців за спеціальностями «Економіка (Економічна кібернетика)», «Інженерія программного забезпечення», «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» та «Комп’ютерна інженерія», зазначив переваги навчання на факультеті інформаційних технологій. Особливо зацікавило учнів навчання в англомовних групах, можливість проходження практики на підприємствах України та за кордоном і наявність міжнародних программ обміну студентами.

       

 

     Особливої уваги заслуговує активна профорієнтаційна робота кафедри інформаційних та дистанційних технологій. Так, її завідувач Олександр Попов відвідав середню загальноосвітню школу № 133 Печерського району м. Києва, де зібралися на тестування випускники багатьох столичних шкіл. Їм було надано вичерпну інформацію про університет та роз даткові матеріали. Закцентовано увагу на перевагах факультету інформаційних технологій. Доцент Наталія Попрозман проводила профорієнтаційну роботу у середній загальноосвітній школі № 84 (м. Київ). У день проведення ЗНО хвилювання звісно переповнювало молодь щодо здачі іспиту та майбутніх отриманих балів, проте це не завадило активно цікавитись інформацією про спеціальності НУБІП, форми та вартістьнавчання. Доцент кафедри інформаційних та дистанційних технологій Дмитро Касаткін разом з колегами – асистентом кафедри комп’ютерних наук Андрієм Блозвою та старшим викладачем кафедриі нформаційних систем Ольгою Касаткіною – провели у школах, коледжах та гімназіях м. Біла Церква зустрічі з школярами та їх батьками перед ЗНО та під час його проведення. Вони прорекламували рідний університет у ЗОШ №1, №7, № 11, Білоцерківській спеціалізованій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 12 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, Білоцерківській спеціалізованій природничо-математичній школі І-ІІІ ступенів № 16 ім. М.О.Кириленка, Білоцерківському навчально-виховному об'єднанні «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня», Білоцерківському коледжі фінансів, обліку та аудиту Національної академії статистики, обліку та аудиту.

     Бажаємо випускникам гідно пройти екзаменаційні випробування, а головне – зробити правильний вибір життєвого шляху. Чекаємо на нових студентів!


Олена Глазунова,
декан факультету інформаційних технологій 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook