НПП факультету прийняли участь у Міжнародному тренінговому семінарі «Вплив трендів інформаційного суспільства на якість вищої освіти»

19 квітня 2016, 0:39

      15 квітня 2016 року викладачі факультету інформаційних технологій прийняли участь у Міжнародному тренінговому семінарі для науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів «Вплив трендів інформаційного суспільства на якість вищої освіти», який відбувся в Київському університеті імені Бориса Грінченка. Семінар реалізовано в рамках ініціативи Microsoft Corp – Tutor Education Initiative за підтримки Міністерства освіти та науки України.

       Учасники семінару (100 осіб) відбиралися на конкурсній основі за результатами обов’язкової попередньої реєстрації. Організатори намагалися залучити максимально широке географічне представництво науково-педагогічних кадрів України. Пощастило пройти відбір викладачам факультету інформаційних технологій доцентам кафедри іфнормаційних та дистанційних технологій Олені Кузмінській та Дмитру Касаткіну і асистенту кафедри компютерних наук Андрію Блозві.

 
      З вітальними словами до учасників міжнародного семінару звернулися: ректор Київського університету імені Бориса Грінченка Віктор Огнев’юк, заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун та керівник освітніх програм Майкрософт Україна Наталія Дорош.
 
 
      Семінар складався з двох частин, перша - містила дві дискусійні панелі, друга – тематичні дискусії. Для обговорення та дискусій у першій дискусійній панелі «Електронне навчання та якість вищої освіти» (модератор - проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності КУБГ Наталія Морзе) було запрошено експертів.
     Для обговорення проблемних питань у другій дискусійній панелі «Soft Skills & Hard Skills – які навички потрібні майбутнім випускникам ВНЗ» (модератор - Марія Богуслав) було запрошено експертів.
     Тематичні дискусії у другій частині семінару було представлено різними секціями: «Корпоративні стандарти ІК-компетентності», модератор Наталія Морзе, КУБГ; «Оцінка якості ЕНК», модератор Андрій Півень, СумДУ; «Хмарні технології у ВНЗ», модератор Олег Іванович, ДонНУ; «Дистанційна освіта», модератор Роман Рудюк, Наталія Дорош, Майкрософт. По завершенню семінару найактивніших учасників очікували призи.
 
Дмитро Касаткін,  
доцент кафедри інформаційних та дистанційних технологій
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook