Запровадження інноваційних підходів до навчання – ознака конкурентоспроможності ВНЗ

18 квітня 2016 року

     15-16 квітня в Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна відбувся семінар для колишніх стипендіатів Німецької служби академічних обмінів (DAAD) зі сходу України «Дистанційне навчання – змішане навчання –електронне навчання: шанс для українських ВНЗ». 
     Учасникам семінару була надана можливість ознайомитися з останніми європейськими тенденціями в застосуванні сучасних підходів до надання освітніх послуг. Запрошені німецькі та українські експерти поділились власним досвідом організації дистанційного навчання. Була висловлена спільна думка, що в умовах посилення глобальної конкуренції між вищими навчальними закладами однією з конкурентних переваг є надання освіти в зручній для абітурієнта формі – дистанційно.

     У семінарі взяли участь понад 100 колишніх стипендіатів, у тому числі завідувач кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин А.А. Гетя. Під час заходу він зустрівся з керівником головного інформаційного центру DAAD в Україні пані Г.Ціммерманн, яка надала оновлену інформацію щодо нових стипендіальних програм. Було відмічено, що DAAD надає щорічно близько 200 стипендій українським студентам та науковцям.

А. Гетя,
завідувач кафедри генетики,
розведення та біотехнології тварин
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook