Відкриття навчальної лабораторії "Центр компетенцій 1С"

12 грудня 2015 року
факультет інформаційних технологій
      Економічний факультет та факультет інформаційних технологій запроваджує співпрацю з центром сертифікованого навчання 1С "Проком". 11 грудня декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова, декан економічного факультету Анатолій Діброва та директор центру сертифікованого навчання 1С "Проком" Ірина Столярчук презентували відкриття спільної навчальної лабораторії "Центр компетенцій 1С". Олена Глазунова, презентуючи лабораторію, зауважила про необхідність наблизити практичне навчання наших студентів до виробничих вимог. До завдань новоствореної лабораторії входить: запровадження технологій 1С у викладання навчальних дисциплін, спільну організацію навчальних практик з використанням інформаційних баз віртуальних підприємств, які надає університету ЦСН 1С Проком. Анатолій Діброва відзначив, що необхідно навчати студентів не лише веденню бухгалтерського обліку, а й управлінню підприємством, економіці, аналізу, фінансам з використанням інструментарію 1С:Підприємтво, що буде можливим завдяки такому співробітництву. Ірина Столярчук зауважила, що компанія "Проком" повністю забезпечила лабораторію компютерною технікою і продовжить модернізацію техніки у майбутньому.
 
 
      Компанія буде забезпечувати лабораторію ліцензованим програмним забезпеченням, методичними розробками з навчальних курсів, підвищення кваліфікації викладачів та навчання студентів з наступною сертифікацією.
 
  
           Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша відзначив необхідність поєднання зусиль викладачів економічного факультету, факультету інформаційних технологій та ІТ-компаній, які спеціалізуються у розробці рішень для економіки та управління. Сергій Миколайович також звернув увагу на цікаву пропозицію Ірини Столярчук стосовно проходження виробничої практики на базі підприємств, які використовують розроблені 1С Проком ІТ-рішення.​
 
 
 Наталія Клименко, заступник декана
факультету інформаційних технологій
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook