Профорієнтаційна робота серед школярів на факультеті аграрного менеджменту

26 листопада 2015 року

          25 листопада 2015 року асистент кафедри менеджменту ім. проф.Й.С.Завадського, Петер М.В., відвідала Димерську гімназію №1 (смт. Димер, Вишгородського р-ну, Київської обл.) з метою проведення профорієнтації серед майбутніх випускників. Увагу школярів було акцентовано на перевагах навчання в нашому університеті, зокрема на факультеті аграрного менеджменту. Багато запитань у випускників було щодо особливостей навчання за напрямом «Менеджмент» з ознаками майбутньої спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування».

Старшокласникам було повідомлено загальні вимоги вступу до НУБіП України, зокрема на факультет аграрного менеджменту, обсяги набору на денну форму навчання ФАМ, особливості навчального процесу, в загальних рисах описано умови проживання у гуртожитках, подана інформація щодо інфраструктури студентського містечка, культурно-масової та спортивної роботи, переглянуто відео-презентацію щодо якісної військової підготовки студентів нашого університету тощо.
Абітурієнти також дізналися, що, обравши навчання за цим фахом, студенти мають можливість вивчати дисципліни англійською мовою, реалізувати свої наукові, творчі та спортивні здібності, а також про можливості участі у конкурсі по  відбору  для проходження навчальної та виробничої практики за кордоном.
Випускники були повідомлені про День відкритих дверей, який заплановано на 28 листопада 2015 року університетом. За підтримки Голови селищної ради смт. Димер, Кучерявого Л.Г., буде здійснена організація візиту старшокласників в НУБіП України шкільним автобусом.
 
асистент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
Марія Петер
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook