НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК представив свої здобутки на Міжнародній спеціалізованій виставці «LabExpo»

25 жовтня 2015 року

     НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК Міжнародної науково-практичної конференції взяв участь у Міжнародній спеціалізованій виставці «LabExpo» та Міжнародній конференції «Високі технології у аграрному виробництві», що проводилася 20-22 жовтня в рамках виставки.

Експозиція НУБіП України

Відвідування експозиції НУБіП України

Реєстрація учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Високі технології у аграрному виробництві»

     Робота конференції була вибудувана за такими напрямами: «Механізація тваринництва та біотехнологічні системи», «Сільськогосподарські машини, системотехніка та моніторинг стану сільськогосподарських угідь», «Технічні та біоенергетичні системи природокористування», «Охорона праці та інженерія середовища», «Рослинництво, екологія і біотехнології в сільському господарстві», «Сучасні технології сільськогосподарського виробництва».
     Про актуальність та важливість піднятих на ній питань свідчить значна кількість відвідувачів і слухачів. Так, у роботі конференції взяли участь більше 70 слухачів та понад 20 доповідачів.

     З вітальним словом до учасників конференції та доповіддю «Проблеми сучасного технічного забезпечення агропромислового виробництва» звернувся директор НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК Валерій Войтюк.

     Цікавими та насиченими були доповіді Олександра Войналовича «Сучасні проблеми охорони праці в АПК» і фахівця відділу обладнання для контролю якості нафтопродуктів Туалінова Сергія «Важность контроля качества дизельного топлива и отработанных масел на предприятиях АПК».
  

     У ході дискусії прийнято рішення подати пропозицію обладнати навчальні лабораторії на базі нашого університету з даного напрямку для проведення спільних навчань разом із фахівцям «Хімлаборреактив».


Робочі моменти конференції

Доповіді молодих науковців на конференції

Олександр Броварець
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook