Посвята у студенти на факультеті інформаційних технологій

1 вересня 2015 року
факультет інформаційних технологій

     1 вересня 2015 року на факультеті інформаційних технологій відбулись урочистості з нагоди посвяти вступників 2015 року у студенти університету. Цього року факультет приймав вперше студентів освітнього ступеня "Бакалавр" за двома новими напрямами підготовки «Комп’ютерна інженерія» та «Програмна інженерія». На свято завітали: проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, керівник відділу по роботі з закладами освіти і науки компанії Microsoft Ольга Свириденко та начальник навчального відділу Оксана Зазимко.

  

     Першою вітала першокурсників у новій дружній родині факультету декан - Олена Глазунова, ознайомивши гостей зі структурою факультету, навчальною, науковою, інноваційною, виховною діяльністю та перспективами розвитку.

     Сергій Миколайович привітав студентів із великою подією у їхньому житті та підкреслив їх правильний вибір фаху у сучасному інформаційному суспільстві, оскільки ІТ-фахівці є затребуваними на ринку праці, а НУБіП України сьогодні є одним із кращих ВНЗ Києва та країни загалом. Ольга Свириденко розповіла про започатковане у цьому році співробітництво між компанією Microsoft та НУБіП України, створення ІТ-академії на базі нашого факультету та зацікавила студентів перспективами навчання.
 
  
     Оксана Володимирівна розповіла про особливості організації навчального процесу, систему оцінювання знань, зачепила діяльність студентського самоврядування, роботу кафедри фізичного виховання та культурології.
     Також з привітальними словами до студентів звернулися завідувачі кафедр, провідні науковці та наставники академічних груп.
 
 
     Студентська організація радо долучилася до свята з музичними вітаннями, оголошенням переможців конкурсу відеороликів «Мої перші кроки в НУБіП» та запросила нових студентів до плідної співпраці.
 
 
     На завершення свята всі першокурсники отримали студентські квитки та зачитали урочисту присягу студента НУБіП України, гордо ставши студентами Національного університету біоресурсів та природокористування України.
 
 
 Заступник декана з навчальної і виховної роботи
Клименко Наталія Анатоліївна

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook