Чергова перемога студентів факультету інформаційних технологій на науковій ниві

25 березня 2015 року

   19 березня 2015 року на базі економічного факультету Запорізького національного університету відбулася підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі науки «Математичні методи, моделі в економіці». Захід був присвячений до святкування 25-річчя від дня заснування кафедри економічної кібернетики ЗНУ.

   Метою конкурсу є розвиток науки та вирішення практичних завдань, що виникають в економіці підприємств, регіонів, країни та світу; сприяння професійному зростанню фахівців, діяльність яких буде пов’язана із системною аналітикою в різних галузях економіки, зокрема - прогнозування економічних процесів, підготовки, обґрунтування та прийняття рішень, що неможливо без застосування сучасних математичних методів та моделей.

   Із 94 наукових робіт, які були надіслані на конкурс, було відібрано 24 найкращих дослідження. Автори цих робіт – представники 21 вищого навчального закладу Запоріжжя, Києва, Одеси, Черкас, Львову, Луцьку, Харкова, Донецьку, Тернополя, тощо. Вони були запрошені до ЗНУ для захисту своїх робіт, визначення та нагородження переможців конкурсу.

   Від Національного університету біоресурсів і природокористування України свою роботу представила студентка 4 курсу напряму підготовки "Економічна кібернетика" факультету інформаційних технологій Голячук Ольга з темою "Оцінка ефективності використання каскаду Дніпровських водосховищ", яку вона виконала під керівництвом завідувача кафедри економічної кібернетики, д.е.н., професора Скрипника Андрія Васильовича .

 

   За результатами конкурсу Ольга отримала диплом третього ступеня за перемогу в другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Математичні методи, моделі в економіці».

   Вітаємо Ольгу з перемогою та бажаємо подальших успіхів на науковій ниві!

 

Олена Григорівна Глазунова,
декан факультету інформаційних технологій
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook