Перший кулінарний турнір "Вечір української кухні" на факультеті інформаційних технологій

11 березня 2015 року
гуртожиток №7

   Яке воно обличчя справжньої української дівчини? Розумна, красива, працьовита, якими лишень епітетами не охарактеризуєш її. Але для чого ж занурюватися в художню літературу, якщо можна все показати на реальних прикладах! 10 березня 2015 року з нагоди Міжнародного жіночого дня активом факультету інформаційних технологій було проведено перший кулінарний турнір "Вечір української кухні" в гуртожитку №7, де у дівчат була можливість проявити свою майстерність та працьовитість.

  Справжні кулінарні пристрасті розгорілись між студентами та працівниками деканату, адже потрібно було сподобатися і журі і глядачам. Найцікавішим звичайно ж було представлення страв, адже майстерність подавати – це теж неабиякий талант. Чого тільки учасники не робили, і розказували історії страв, і про вподобання Т.Г. Шевченка, і співали, і старалися заманити, використовуючи апетити глядачів. Але було і те, що просто не описати -  смак і різноманіття страв.
 
   
    Родзинкою цього заходу стала неабияка згуртованість учасників. За умовами конкурсу кожна академічна група повинна була представити свою українську страву. Звичайно ж коли йдеться про кулінарію, це стосується в першу чергу дівчат, проте деякі з груп активно залучали і хлопців, що і принесло свої результати. Крім того, саме завдяки їх участі стало зрозуміло, яку важливу роль відіграє досвід, а це і власне страви, і оформлення столу, і представлення. Саме такі змагання допомагають зрозуміти, поладнати та навчитися чомусь новому один в одного різним віковим категоріям.
  
   В конкурсі приймали участь і викладачі, що привернуло надзвичайну увагу студентів. І це не дивно, адже де ж іще поласуєш такими гостинцями!  
 
 
    За підсумками оцінок нашого компетентного журі найкращими стравами стали "Шевченківські млинці" від студентського колективу 3 курсу напряму підготовки "Економічна кібернетика", справжній "Український борщ" від студенток 3 курсу напряму підготовки "Комп’ютерні науки" та "Деруни щастя" від студенток 1 курсу напряму підготовки "Економічна кібернетика". А в номінації "Глядацька симпатія" виграла страва з незвичайною назвою "Біжу по хвилях Дніпра" від студенток 2 курсу напряму підготовки "Економічна кібернетика".
 
 
    У підсумку, варто зазначити, що не задоволених просто не залишилося! Всі мали можливість посмакувати та виграти призи!
  
 
    Вітаємо наших переможців і бажаємо подальших кулінарних успіхів!!!
 
Олена Григорівна Глазунова,
декан факультету  інформаційних технологій
Інна Оборська,
студентка 1 р.н. спеціальності "Економічна кібернетика"
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook