Конгрес Європейської асоціації аграрних економістів: Марина Негрей, доцент кафедри економічної кібернетики виступнила на науковій конференції аграрних економістів

18 вересня 2023 року

З 29 серпня по 1 вересня у місті Ренне, Франція, відбувся Конгрес Європейської асоціації аграрних економістів (EAAE congress).

Марина Негрей, доцент кафедри економічної кібернетики, презентувала своє дослідження під назвою "Ukrainian agriculture sector from war to growth: pathways, drivers, and policy implications". Презентація викликала значний інтерес до теми українського аграрного сектору та жваву дискусію щодо поточної ситуації, необхідних політичних рішень для підтримки аграрного сектору та потенціалу розвитку аграрного сектору України.

Конгрес Європейської асоціації аграрних економістів - це найбільша в Європі наукова конференція аграрних економістів. У Конгресі прийняли участь близько 800 учасників із усього світу. За чотири дні роботи на конгресі було представлено широкий спектр презентацій, воркшопів та дискусій, що охоплювали теми від сталих сільськогосподарських практик та цифровізації сільського господарства до адаптації до зміни клімату. Було справді натхненно спілкуватися з дослідниками світового рівня, які є першопрохідцями у вирішенні проблем, що стоять перед аграрним сектором.

 

 

Олена Глазунова,
декан факультету інформаційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook