Ph.D. Аспіранти розпочали навчання у змішаному форматі

11 вересня 2023 року
  Минув перший тиждень реалізації освітньої складової для аспірантів першого року навчання. В кожній групі здобувачі з високим ентузіазмом визначились із вибором і призначенням старост груп та приступили до навчання. Для тих, хто вперше переступив поріг НУБіП України даний тиждень був наповнений цікавими знайомствами не лише з одногрупниками, а й висококваліфікованим науково-педагогічним персоналом університету.

 За погодження ректорату та постійної координації відділу аспірантури реалізація освітнього процесу для аспірантів здійснюється у змішаному форматі. Перший тиждень навчання був реалізований задопомогою поєднання очного навчання із засобами відеоконференцзв’язку (Zoom, Webex та Goggle meet).

  В подальшому аспіранти мають змогу приєднатися до навчально-інформаційного порталу e-навчання (http://elearn.nubip.edu.ua/), що надасть здобувачам ряд додаткових переваг: постійний доступ до навчальних матеріалів, оперативний зворотний інформативний зв'язок між учасниками освітнього процесу.
  Впродовж тижня аспіранти отримали можливість переконатися в професіоналізмі Оксани Вікторівни Васюк, Олега Вікторовича Єреська, Світлани Володимирівни Виговської, Валентини Павлівни Культенко, Віри Іванівни Додонової, Наталії Віталіївни Яременко, Світлани Григорівни Качмарчик, Людмили Олексіївни Шанаєвої-Цимбал, Світлани Миколаївни Амеліної та ін.

  Наступний тиждень навчання проходитиме за «чисельником», а тому здобувачі аспірантури вже в очікуванні очних лекцій ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка та проректорів університету.
  Слід відзначити, що вже з вересня продовжують свій освітній процес аспіранти другого року навчання, котрі наполегливо освоюють фахові дисципліни (згідно навчальних планів), а також дисципліни вільного вибору. Не варто забувати і про аспірантів КНР, які наполегливо продовжують вивчати українську мову та фахові дисципліни згідно своїх навчальних планів ОНП.

  Бажаємо всім здобувачам аспірантури позитивних результатів на шляху до здобуття ступеня доктора філософії!

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook