Випускник факультету ІТ освітньої програми “Цифрова економіка” Юрій Кравченко отримав 200 балів з ЄВІ з англійської мови (30 з 30 тестових балів)

3 липня 2023, 12:37

Цьогоріч на всіх випускників ОС “Бакалавр” факультету інформаційних технологій, які планують вступати на магістратуру, чекає декілька етапів вступної кампанії, серед яких вагоме місце має здача ЄВІ, ТЗНК, а також звичайно фаховий іспит. Надзвичайно гарна новина, що наші студенти показують дійсно гідні результати.
Випускник факультету освітньої програми “Цифрова економіка” Юрій Кравченко отримав 200 балів з ЄВІ з англійської мови (30 з 30 тестових балів). Серед іншого не погані результати Юрій показав і з тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК), за 200-бальною шкалою – 180.

Изображение выглядит как человек, одежда, галстук, Формальная одежда

Автоматически созданное описание

Юрій поділився своїми першими враженнями та рекомендаціями щодо написання іспитів: “Для написання англійської мови (ЄВІ) загалом треба непоганий словниковий запас, тому варто було трохи передивитись різні теми з використанням слів, та базові знання граматики (часів, частин мови). Звичайно необхідно знати правила використання часів – від simple до більш складних, наприклад, perfect continuous, вживання різних частин мов. Також, важливим стало проходження тестів за минулі роки для розуміння, яка саме структура завдань та що саме варто підтягнути. Щодо тесту на логіку (ТЗНК), то він, як на мою думку, в певній мірі дивніший, адже націлений на більш узагальнені компетентності, і в приготуванні складніше. Для підготовки можна було теж проходити тести минулих років, розбираючи питання, з якими виникли проблеми, але чи можливо знати всі закони логіки і перебачити всі варіанти застосування?... Хотів би відзначити також, що НУБіП України пропонує та забезпечує гарні курси для підготовки як до англійської мови (ЄВІ), так і для логіки (ТЗНК), які можуть допомогти розібратись з завданнями та ходом їх розв’язання. В моєму випадку для вдалого результату необхідно було поєднання старання та самостійної роботи, а також занять на курсах в НУБіП України та трішки удачі”.


Ми вітаємо Юрія та всіх вступників на магістратуру з першими результатами, бажаємо удачі та успіху на фахових іспитах, ЄФВВ. Ви – молодці та наша гордість
 

Інна Костенко,
координатор з виховної роботи
зі студентами факультету інформаційних технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook