Жіноча збірна НУБіП України з футзалу – срібні призерки чемпіонату міста Києва серед студентів

19 травня 2023 року
  18 травня 2023 року в спортивному комплексі УДУ ім. Михайла Драгоманова пройшла фінальна гра VІІІ чемпіонату з футзалу серед жіночих команд ЗВО міста Києва.
  В півфінальній грі наша команда переграла збірну КНУ ім. Тараса Шевченка та отримала можливість змагатися у фіналі з чемпіонками Всеукраїнської універсіади, срібними призерками чемпіонату України з футзалу, спортсменками УДУ ім. Михайла Драгоманова.
  Збірна НУБіП України продемонструвала злагоджені командні дії у захисті, чудову контратакувальну гру та гідно протистояла надпрофесійним суперницям, за що отримала палку підтримку від вболівальників протягом всього матчу.
 
 
  У підсумку, наші дівчата із забитими двома голами, поступилися команді УДУ ім. Михайла Драгоманова з рахунком 2:6 і стали срібними призерками VІІІ чемпіонату з футзалу серед жіночих команд ЗВО міста Києва. Воротар збірної НУБіП України, Тетяна Сидоренко (факультет ветеринарної медицини), гравець вищої ліги чемпіонату України з футболу, отримала звання «Кращий воротар турніру».
 
  Висловлюємо подяку студентам кафедри журналістики та мовної комунікації гуманітарно-педагогічного факультету, Анні Гамениці та Сергію Мініну за чудовий фото та відео супровід фінальної гри.

  Вітаємо жіночу збірну НУБіП України з футзалу з вдалим виступом на чемпіонаті міста Києва та бажаємо яскравих переможних матчів в наступному сезоні.

 
Олена Отрошко,

керівник жіночої збірної НУБіП України з футзалу 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook