Вступай на освітню програму «Англійська мова та друга іноземна мова» й обирай навчання за програмою «подвійний диплом» за кордоном

27 березня 2023 року
 Ми, студенти-філологи, обрали спеціальність філолога-перекладача, зараз навчаємося на другому курсі. Вибір спеціальності був виважений та продуманий ще зі школи. Важливість і необхідність професії перекладача підтверджують зустрічі з відомими перекладачами, цікаві дисципліни, спілкування зі своїми викладачами.

     Однак лише вступивши до НУБіП України, дізналися про безцінну перевагу – навчання за програмою «подвійного диплому». Те, що не може надати жоден заклад вищої освіти в столиці для обраної нами спеціальності.
     Тому ми зробили свій вибір. Студентки першої та другої груп другого курсу, зокрема Дарія ДудикАнна БілошицькаІрина Кабак та Руслана Косолап весняний семестр проведуть у Слупську, Польща, в Поморській академії. Четверо сміливців-студенток вирішили побачити Польщу і здобути освіту паралельно з українською. 


     Специфіка «подвійного диплому» в тому, що чергується навчання в Україні та за кордоном: осінній семестр ми навчаємося в НУБіП України, а весняний – в Поморській академії. За Протоколами відповідностей зараховують дисципліни у відповідних семестрах. Наш вибір у Поморській академії  спеціальність «Filologia Germanska».
     Польський Слупськ зустрів нас привітно. Ми приїхали 25 лютого 2023 року. Це невеличке затишне містечко, зі своєю особливою атмосферою, гарними парками та квітучими вуличками. Ми зразу ж полюбили його.
     Поселилися у гуртожитку. Кімнати акуратні, затишні та чисті. Студмістечко охайне, має зручне розташування.

 

 
     

     Навчання у Поморській академії на спеціальності «Німецька філологія» дозволить нам на високому й якісному рівні опанувати німецьку мову, починаючи з практичної фонетики, вивчити літературу польську та німецьку, культуру та історію німецьку. Навчання у цьому навчальному закладі подобається, оскільки навчальна програма складена так, щоб студенти поступово опановували німецьку мову, культуру та історію. Очне навчання – це живий діалог з одногрупниками, з викладачами, що є особливо безцінним. Це навчання без повітряних тривог, атмосфера спокою і надії.

     Ми задоволені, що спробували цю можливість, адже це безцінний досвід життя в іншій країні та навчання в європейському університеті.

 

Дудик Дарія,
студентка першої групи
Кабак Ірина,
студентка другої групи 2 курс

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook