Перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з економічної кібернетики 2023 року за спеціальністю 051 "Економіка" відбувся успішно

23 березня 2023, 13:26
Учасники студентського наукового гуртка "Кібертонус" взяли участь у першому етапі Всеукраїнської олімпіади з економічної кібернетики. 17 квітня 2022 року до змагання приєдналися 36 студентів 2-4 курсів, які вивчають освітні програми "Економічна кібернетика" та "Цифрова економіка".
 
A picture containing text, person, screenshot, posingDescription automatically generated
 
Олімпіада включала завдання з обов'язкових дисциплін для спеціальності 051 "Економіка", таких як "Економікс", "Теорія ймовірностей та математична статистика", "Економіко-математичні методи та моделі", "Дослідження операцій", "Економетрика" та "Моделювання економіки". Також були представлені творчі завдання з загальної логіки та теорії прийняття рішень.
 
Graphical user interface, application, TeamsDescription automatically generated
 
Graphical user interface, applicationDescription automatically generated
 
Учасники продемонстрували глибокі знання базових методів економічної кібернетики, зокрема економіко-математичного моделювання, а також практичних навичок у сфері економіки підприємства на мікро- та макрорівнях.
 
Призові місця на першому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з економічної кібернетики розподілились наступним чином:
 
Перше місце (90 балів)Юрій Кравченко, студент 4-го курсу освітньої програми «Цифрова економіка», відповідальний за підготовку д.е.н., доц. В.М. Кравченко;
Друге місце (87 балів) Поліна Ремінна, студентка 4-го курсу освітньої програми «Цифрова економіка», відповідальний за підготовку к.е.н., доц. Н.А. Клименко;
Третє місце розділене між двома учасниками:
Андрій Тараненко (86 балів), студент 4-го курсу освітньої програми «Цифрова економіка», відповідальний за підготовку к.ф.-м.н., доц. Т.В. Коваль;
Олександр Лісучевський (86 балів), студент 2-го курсу освітньої програми «Цифрова економіка», відповідальний за підготовку PhD, старший викладач кафедри економічної кібернетики І.С. Костенко.
 
Олександр Лісучевський також став переможцем у груповому заліку для студентів 2-го курсу, де посів 1 місце.
 
Переможці олімпіади отримали рекомендації для участі у другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з економічної кібернетики за спеціальністю 051 «Економіка», який планується провести до кінця 2023 року.
 

Дмитро Жерліцин, завідувач кафедри
економічної кібернетики, д.е.н, професор

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook