Всеукраїнська студентська олімпіада з інформатики для технічних спеціальностей: успішно проведено І етап у гібридному форматі

19 березня 2023, 21:04

Всеукраїнська студентська олімпіада з інформатики для технічних спеціальностей – це змагання студентів у творчому застосуванні здобутих знань, вмінь і навичок у сучаних умовах

16 березня 2023 року на факультеті інформаційних технологій було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з інформатики для технічних спеціальностей у гібридному форматі у якій прийняли активну участь студенти спеціальностей 121 “Інженерія програмного забезпечення”, 122 “Комп’ютерні науки”, 123 “Комп’ютерна інженерія”, 125 “Кібербезпека” та 141 “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”. Усі бажаючі, а це 19 студентів різних спеціальностей, мали можливість перевірити свої знання та вміння, адже олімпіада була проведена в гібридному форматі, частина студентів була присутня в аудиторії, а інші долучились в онлайн режимі.

Забезпечували проведення олімпіади завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Швиденко Михайло Зіновійович разом з науково-педагогічними працівниками Корольчук Валентиною Ігорівною, Рогозою Костянтином Геннадійовичем та Саяпіною Таїсією Петрівною.

Учасники олімпіади мали продемонструвати знання та вміння використовувати Microsoft Office для розв’язування нестандартних завдань, що пов’язано зі сферою інформаційних технологій. Студенти, випробовуючи свої в такому олімпіадному завданні, могли отримати максимальних 80 балів за розв’язання 4 завдань протягом 1 години 30 хвилин.
Завдання олімпіади заздалегідь були розміщені на платформі за адресою: https://olympus.nubip.edu.ua, де студенти попередньо проходили самореєстрацію та долучались до відповідного ресурсу.
Усі учасники олімпіади за результатами участі в олімпіаді отримали відповідні сертифікати.

А за результатами виконаних завдань, визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з інформатики для технічних спеціальностей, а саме: Конєвєга Захар Сергійович (І місце), Білич Мілана Сергіївна (ІІ місце), Вороний Олександр Станіславович та Конончук Віталій Сергійович (ІІІ місце).

  

  

Вітаємо учасників та переможців, які вміють творчо застосовувати здобуті знання, вміння і навички для вирішення різних завдань

 

Тетяна Волошина,
доцент кафедри інформаційних
систем і технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook