«СОВА – 2014». Відзначено кращих викладачів та студентів Бережанського агротехнічного коледжу

18 січня 2015 року

     26 грудня у Бережанському агротехнічному коледжі відбулася церемонія нагородження переможців проекту «СОВА – 2014».
     Проект «СОВА – 2014» передбачає відзначення кращих викладачів та студентів Бережанського коледжу, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті, творчості та громадській діяльності.

  Всього нагороди були вручені в дев’яти номінаціях, включаючи такі, як «Креативність року», «Толерантність року», «Темперамент року», «Куратор року», «Студент року», «Відкрите заняття року», «Відвага року», «Аудиторія року» та «Сімейна пара року».

     В урочистостях взяли участь Чайка Ольга Омелянівна — методист методоб’єднання вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, голова обласної профспілкової організації — Кащишин Орест Володимирович, начальник районних електромереж — Лехіцький Мирослав Володимирович, голова Бережанської міської ради — Музичка Володимир Ярославович, старший вчитель української мови та літератури ЗОШ №1, депутат районної ради трьох скликань, заступник голови з питань освіти — Колодка Ірина Іванівна, головний спонсор проекту, приватний підприємець, власник мережі магазинів «Школярик» — Кулина Роман Федорович та ін.

    

    

     На завершення гостей та переможців привітала директор Бережанського агротехнічного коледжу Світлана Пилипишин, яка, зокрема наголосила, що сьогодні Україна переживає важкі часи в своїй багатовіковій історії. Під загрозою опинилася територіальна цілісність, незалежність нашої держави, мир і спокій на нашій землі. Творчі колективи коледжу також не залишилися осторонь і продовжили свято концертом на честь переможців.

    

    Свято  пройшло у теплій, дружелюбній атмосфері, по завершенню усі покидали зал з приємними посмішками на обличчях та гарними відгуками в сторону організаторів заходу.

Світлана Ігорівна Пилипишин,
директор Бережанського агротехнічного коледжу

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook